Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Igyekeznie kell annak, aki a tavaszi szünetre akar tábort foglalni

A Táborfigyelőt vezető Tóth Béla szerint nincs sok ideje annak, aki a tavaszi szünetre szeretne tábort foglalni, azok ugyanis közel 70%-ban foglaltak.

...svg content...Zánka, 2023. augusztus 18. Herczegh Anita, a Regõczi Alapítvány kuratóriumának elnöke (j) és férje, Áder János korábbi köztársasági elnök (b2) a családi Erzsébet-táborban Zánkán 2023. augusztus 18-án. Idén százötvenen vehetnek részt a családi Erzsébet-táborokban a Regõczi Alapítvány támogatottjai közül. MTI/Bodnár Boglárka
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Előzmény:

 

Március 28-án kezdődik és április 8-án ér véget a tavaszi szünet az iskolákban – ez hosszabb, mint amit mostanában megszokhattunk, elsősorban a nyári szünet rövidülésével valósulhatott meg ez, mondta el az Inforádiónak adott interjújában a Táborfigyelőt vezető Tóth Béla.

Ez azt is jelenti, hogy a hosszabb tavaszi szünetben – 11 nap lesz idén – a szülők most is elküldhetik gyermekeiket táborokba, korábban ilyenkor csak két-három napra nyíltak meg ezek, idén már lesz olyan, amely a teljes 11-napos időtartamot lefedi, miután alkalmazkodtak a táborok az új rendszerhez. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Tóth hozzátette, külön örvendetes, hogy mind a táborok sokszínűsége – a kézművestől az életvezetési táboron át az íjászatig -, mind a megcélzott korosztálya megfelelően tág, így nagy eséllyel mindenki talál valamilyen programot, amennyiben szeretné elküldeni pár napra gyermekét.

„A jó hír az hogy még nem késtek el a szülők, mert jelenleg 60-70 százalékos foglaltságon állnak a táborok, de azért nem árt sietni, mert gyorsan változhat a helyzet” – mondta még el, hozzátéve, hogy a táborok közül a ottalvósak a drágábbak, akár 120 ezer forintot is elkérhetnek az embertől a témától és a tábor hosszától függően.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Orbán Viktor magyar miniszterelnök péntek reggel élő interjút ad a Kossuth Rádió vendégeként, minden bizonnyal a Robert Fico ellen elkövetett merénylet lesz az egyik fő téma.