Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,34 Ft
Euró
385,73 Ft
Font
448,65 Ft
Bitcoin
61,809 $

Gáspár Evelin divatos Gucci szemüvegben, filterek nélkül jelentkezett be

Gáspár Evelin szereti a Guccit, ami a világ egyik legismertebb divatmárkája, mely többek között trendi napszemüvegeket is tervez.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Ez egy nagyon sűrű és izgalmas év lehet a hírességek számára, akik számtalan műsorban szerepelhetnek. A TV2 és az RTL sorra indítja el a műsorait, amikben sztárok is helyet kaphatnak, és fognak is. Ebben a TV2 különösen erős, lassan követni is nehéz, annyi műsoruk van, amik nagyobbnál nagyobb nézettségeket hoznak.

A Farm VIP-ban és az Ázsia Expresszben is hírességek kapnak helyet, akárcsak a Párharcban, vagy a még nagyobb nézettséget generáló Dancing with the Starsban. Már nagyon várjuk, hogy új évadot kapjon a táncos műsor, és megtudjuk, kik az aktuális szereplők, akik között biztosan lesz komoly meglepetés, és olyanok is, akikre évek óta várunk. Soron kívül Három ember életét vesztette egy kamion rakterében az M1-es autópályán

Tolvai Reni az egyik ilyen szereplő lehet, de Barta Sylvia is a listánkon szerepel, akinek biztosan lehetőséget adnánk, akárcsak Vasvári Viviennek. Nem egy név jut eszünkbe a DWS hallatán, és a szintén csinos, vonzó Nemazalányt sem hagynánk ki a sorból, aki korábban az Ázsia Expressz győztese volt, majd szerepelt a Sztárban Sztárban és a Párharcban is.

Gáspár Evelin ugyancsak nagy durranás lenne a DWS mezőnyében, akárcsak a Farm VIP-ban, ami még inkább feküdhetne számára. Bárhol is bukkanjon fel, már csak miatt is adott lehetne a magasabb nézettség, és ezzel minden csatorna tisztában van, mert Evelin igazi nézőmágnes, aki egy ideje a háttérből dolgozik.

A Farm VIP legutóbbi évadában a háttérmunkálatokban vett részt, abban is otthonosan mozog. Igazán azonban a kamerák előtt tudjuk elképzelni, mert még mindig szórakoztató a személyisége, és benne van a váratlan. Most épp filterek nélkül, Gucci szemüvegben mutatta meg az arcát egy arckezelést követően az autóban ülve.