Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,68 Ft
Euró
385,71 Ft
Font
449,41 Ft
Bitcoin
66,212 $

Kedden és szerdán hajnalban akár mínusz 5 fok is lehet

Két nap erejéig visszatérnek az éjszakai fagyok.

...svg content...Fotó: Unsplash/Simon Wilkes
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az északias áramlással továbbra is hideg és száraz levegő érkezik a Kárpát-medencébe, melynek hatására keddre és szerdára virradóra is nagy területen várható fagy az országban. Hétfő éjszaka az Északi-középhegységtől nyugatra helyenként jelentéktelen hózápor, gyenge hószállingózás várható, a légmozgás mérsékelt marad.

Kedd hajnalban pedig mínusz 3 és plusz 3 Celsius-fok között várható a hőmérséklet, a felhősebb Duna-Tisza-közén lesz enyhébb az idő. A HungaroMet Facebook-oldalán közzétett videóból az is kiderült, hogy bár kedden napközben több órára kisüt a nap, szerda hajnalban ismét nagy területen várható fagy, a fagyzugos helyeken mínusz 6, mínusz 7 fok is lehet, de általában mínusz 5 és 0 fok között alakul a hőmérséklet. Soron kívül Alapításának 100. évfordulója alkalmából különleges 100 forintos érmét bocsát ki az MNB

Tarjányi Péter szerint Robert Fico testőrei "a legalapvetőbb feladatukat mulasztották el"

Tarjányi szerint "Magyarországon nem fordulhatnak elő olyan hibák", mint Szlovákiában.

Karácsony Gergely jövőképében nincs olyan, hogy nincsenek autók a fővárosban

A főpolgármester vázolta, hogyan képzeli a budapesti forgalomcsillapítást, de arra is kitért: több tucat, a gyorshajtós szakaszokra telepített kamera áll készenlétben, hamarosan már a csekkeket is „szórhatják”.