18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,40 Ft
Euró
386,64 Ft
Font
450,04 Ft
Bitcoin
62,653 $

Elfogták a kegyetlen mészárost, aki két anyával és egy gyerekkel végzett Pennsylvania államban

A New Jersey-i rendőrség egy sikeres akció végén elfogta azt a férfit, aki három családtagjával végzett.

Fotó: Unsplash/Matt Donders
Észak-Amerika

Takács Petra

Szerkesztő

A New Jersey állambeli Trenton város rendőrségi igazgatója számolt be arról, hogy elfogták a gyanúsított férfit, aki három családtagjával végzett. A 26 éves Andre Gordonnak sikerült észrevétlenül elhagynia annak a lakóháznak a környékét, amiről azt feltételezték, hogy ott rejtőzik a túszokkal együtt.

Végül szombaton, a délutáni órákban, a nyílt utcán fogták el a gyilkost, miután felismerték. Úgy tudni, hogy a férfi nem tanúsított ellenállást, megadta magát. Pár órával korábban két házban összesen három embert lőtt le, akik már nincsenek az élők sorában, nem lehetett megmenteni az életüket. Soron kívül 24 ember került kórházba, miután rosszul lettek a csengeri börtön építése közben

Az egyik házban a 13 éves húgával végzett, illetve annak 52 éves nevelőanyját is lelőtte. Valószínűleg még több embert gyilkolt volna meg, ha a házban lévő három másik ember nem rejtőzik el. A második lakásban két gyermekének édesanyját, egy 25 éves nőtt lőtt le, akinek az édesanyját megsebesítette.

A gyilkosságok után a férfi elmenekült, a közeli üzlet parkolójában autót szerzett, annak vezetőjét fegyverrel kényszerítve a jármű átadására. Andre Gordon, a beszámolók szerint hajléktalan volt, és Falls Township környékén élt – írja az MTI.

Liner/MTI