Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,355 $

Családja jelenlétében, a nyílt utcán bántalmazták a Lazio csapatkapitányát

Fia iskolája előtt érte a botrányos inzultus Ciro Immobilét.

...svg content...MTI/EPA/ANNA SZILAGYI
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A tavalyi Serie A szezont a második helyen záró Lazio meglehetősen rossz formában van, nem elég, hogy a Bayern München ellen kiestek a Bajnokok Ligájából, a bajnokságban is csupán a kilencedik helyen állnak, a csapat edzője, Maurizio Sarri pedig bejelentette távozását.

A drukkerek egy része szerint Immobile is szerepet játszhatott Sarri döntésében, a csapatkapitányt pedig vélhetően emiatt érte inzultus a napokban. A labdarúgóra családja jelenlétében támadtak rá a nyílt utcán, verbálisan és fizikailag is inzultálva – számolt be róla az Origo. Soron kívül A NASA szerint a Földön kívüli élet keresésében is fontos szerepe lesz a mesterséges intelligenciának

Mint azt az Onefootball közölte, az eset után a Lazio játékosa nevében hivatalos közleményt adtak ki, melyben elítélték a történteket, és kiemelték, hogy részben a sajtónak is köszönhető, hogy idáig fajult a helyzet. Megerősítették továbbá, hogy jogi lépéseket tesznek a bántalmazást elkövető szurkolók ellen.

Immobilét már nem először érte hasonló atrocitás, még 2018-ban, nyaralása közben támadt rá egy férfi, aki késsel fenyegette meg a focistát. Az elkövetőt később elkapták és elszámoltatták, a mostani eset kapcsán ugyanakkor még nem tudni, hogy elfogták-e a támadókat.