Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Szexuális bántalmazás miatt tartóztattak le 11, 13 és 14 éves fiúkat

A három fiú két szintén tizenéves lányt zaklatott szexuálisan.

...svg content...Fotó: Unsplash/Ethan Wilkinson
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Meghökkentő esetről számolt be a Metro: értesüléseik szerint három fiú, egy 11, egy 13 és egy 14 éves fiatal szexuálisan bántalmazott két szintén tizenéves lányt egy watfordi bevásárlóközpontban. A fiúk az Atria bevásárlóközpontban közelítették meg a lányokat, majd illetlen módon megérintették őket.

A rendőrség megtalálta mindhárom fiút, akiket testi sértés gyanújával letartóztattak, noha azóta óvadék ellenében szabadlábra helyezték őket. Dan Jones polgári felügyelő az eset kapcsán hangsúlyozta, az eset híre aggodalmat kelt a szélesebb közösségben, ám abban reménykednek, hogy a letartóztatások híre megnyugtató lehet a közösség számára. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Jones kiemelte továbbá, mindkét áldozat számára támogatást nyújtanak, s folyamatosan tájékoztatják őket és családjukat a nyomozás előrehaladásáról. Azt is elárulta, hogy az incidens egy forgalmas szombati napon történt a városközpontban, így vélhetően több szemtanú is látta az esetet. Folyamatosan várják a szemtanúk jelentkezését.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.