Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,65 Ft
Euró
387,44 Ft
Font
450,40 Ft
Bitcoin
60,567 $

Korlátlan mobilnetet ad a Telekom, az is kiderült, hogy miért

Hamarosan lesz egy karbantartási munka a Telekomnál, ami hatással lesz pár dolgokra, és erről jobb, ha tudnak az ügyfelek.

Fotó: Unsplash/bruce mars
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

A Telekom hivatalos tájékoztatása szerint március 14-én 18 órától várhatóan március 16-án 8 óráig karbantartási munkálatok miatt a telefonos ügyfélszolgálat korlátozottan, a Telekom alkalmazás és a telekom.hu nem lesz elérhető.

Ennek kapcsán jegyzi meg a Telekom, hogy ne maradjunk internet nélkül a karbantartás ideje alatt, automatikusan korlátlan mobilnetet biztosítanak belföldön, amivel nincs további teendője az ügyfeleknek. Soron kívül A DK bejelentette, mégis lesz nyilvános vita a köztévén

„Ha pedig külföldön tartózkodsz éppen, akkor EU-ban 5 GB netet, míg EU-n kívül 2 GB EU-n kívüli netet biztosítunk. Ennek aktiválása automatikus, nincs teendőd. Javasoljuk, hogy külföldi helyzetben kapcsold be majd ki a repülőgép üzemmódot, hogy a karbantartás idejére biztosított mobilnet mindenképp elinduljon.” – írja a Telekom.

„Mobil- és otthoni (vezetékes) szolgáltatásaink a karbantartás alatt is működni fognak. Ügyfeleink a mobil díjcsomagjukba foglaltak szerint tudnak majd telefonálni és mobilnetezni is, valamint az otthoni szolgáltatásukat is tudják használni: az otthoni telefon, internet és a TV szolgáltatás működni fog.”

Videón Mbappé érzelmes bejelentése, elköszönt a PSG-től

Egy ideje köztudott volt, hogy Mbappé nem marad Párizsban, és a Real Madridhoz igazol, akik ingyen szerezhetik meg a játékjogát a lejárt szerződése miatt.

A világ másik felén is sírnak Szoboszlai edzőjének távozása miatt (videó)

Jürgen Klopp úgy döntött, kiszáll a futballból, legalábbis egy időre biztosan, így hamarosan átadja a helyét.

A PSG már Mbappé búcsúztatására készül

A Paris Saint-Germain búcsúceremóniát szervez Kylian Mbappénak, melyre utolsó hazai bajnoki mérkőzésük után kerülhet sor.