Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,49 Ft
Euró
386,85 Ft
Font
450,21 Ft
Bitcoin
62,838 $

Ilyen vonzó volt pénteken a Mokkában Szabó Zsófi és Hunyadi Donatella

Szabó Zsófi egész héten a Mokkában volt látható, egészen hétfőtől péntekig vezethette a műsort, ami jó bemelegítés volt számára.

Fotó: Instagram/Donatella Hunyadi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Erősen sejteni lehetett, hogy Szabó Zsófi visszatér a TV2-höz, miután kiderült, hogy kilépett a Reggeli stábjából. Ezt erősítette, hogy az RTL a közleményében nem beszélt arról, hogy más műsorokban ott lesz-e a sztárjuk. Biztosak voltunk a váltásban, és sokat nem is kellett várnunk a hivatalos megerősítésre.

Majka és Pápai Joci átszerződésére is válasz lehetett mindez, mert nem ritka, amikor a két nagy csatorna „cserél”. Nagyon meglepődnénk, ha Majka és Pápai Joci nem az X-Faktorban térne vissza, így szinte már csak az a kérdés, hogy ki a másik két mentor. Curtis is jó eséllyel pályázhatna erre a címre, mert egy ideje az RTL-nél dolgozik. Soron kívül 24 ember került kórházba, miután rosszul lettek a csengeri börtön építése közben

Erre is fény derülhet a közeljövőben, de ami biztos, hogy Szabó Zsófi túl van az első mokkás hetén, ugyanis a Mokka műsorvezetője lesz a TV2-nél. Jól vette fel a ritmust, sok dicséretet kapott, és valószínűleg miatta még többen figyelik az adásokat. Az egyik legismertebb sztár, aki azonban szinte semmit nem árul el a magánéletéről.

Erre kényesen odafigyel, nem hagy rést a pajzson, de pletykák róla is vannak. Ez kikerülhetetlen, viszont messze kevesebbet szerepel a címlapokon, mint azok, akik szinte mindent megosztanak a magánéletükről. Pénteken, nőnapon is csinosan jelent meg Zsófi, akárcsak a Dancing with the Stars sztárja, Hunyadi Donatella.

A közös fotó sem maradhatott el, és láthatjuk, hogy Zsófi és Donatella csak úgy ragyognak. Sokat edzenek, kiemelten fontos számukra a sport, és a divat ugyancsak fontos szerepet játszik az életükben. Mindketten modellek, médiaszemélyiségek, de Donatella még nagyon az út elején jár, hiszen rendkívül fiatal.