Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,75 Ft
Euró
385,70 Ft
Font
449,49 Ft
Bitcoin
66,375 $

Új lottó várja a játékosokat a Szerencsejáték Zrt.-nél

Az új lottójáték a Napi Mázli nevet kapta.

...svg content...Fotó: MTI/Kovács Tamás
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Különleges, Magyarországon korábban még nem látott nyereményjátékot vezetett be a Szerencsejáték Zrt. mely a megszokottól eltérően nem heti, hanem napi szinten kínál akár 100 millió forintos nyereményt, ráadásul minden egyes nap dupla sorsolást tartanak, így a játékosok is dupla eséllyel indulhatnak.

A Szerencsejáték Zrt. egy sajtótájékoztató keretében mutatta be legújabb lottójátékát, a Napi Mázlit: Uszkay-Boiskó Sándor, a Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója rámutatott, a döntés annak nyomán született meg, hogy a felnőtt lakosság 57 százaléka rendelkezik olyan számmal, amely családtagjai születési dátumaihoz, fontos életeseményekhez kötődik, ezt 97 százalék meg is játssza. Soron kívül Alapításának 100. évfordulója alkalmából különleges 100 forintos érmét bocsát ki az MNB

A Napi Mázli pedig pont erre lett kitalálva, hiszen naponta meg lehet játszani ezen dátumokat a nemzeti lottóvállalat történetének első tematikus játékával. A vállalat stratégiai igazgatója kifejtette, dátumokat lehet megjátszani, az ikersorsolással pedig dupla eséllyel indulnak a napi nyereményekért. Megjegyezte, a rekordgyorsaságú másfél éves fejlesztés 70 kolléga munkájával valósult meg.

A Napi Mázli egy olyan játék, amelyben egy Évet, az Év egy napját (hónapot és napot), valamint egy szimbólumot kell kiválasztani. A kiválasztott dátum és szimbólum mellett meg kell adni a Tétet is azaz, hogy az alapjáték hányszorosával kívánja a játékos a Napi Mázli játékát megvásárolni. A nagyobb Tét nagyobb nyereményt is jelent adott elért találat esetén. 1 szelvény akár 14 egymást követő nap sorsolásaira is játékba küldhető.

Egy alapjáték ára 400 forint. Számtáblánként kiválasztható, hogy hányszoros téttel kívánja a játékos az adott számtáblát megjátszani. A tét lehet 1x-es (alaptét), 2x-es, 3-szoros, 4-szeres, valamint 5-szörös. A sorsolásokra minden nap 23:00 óra és 24:00 óra között kerül sor, ami pedig nagyon fontos, hogy minden sorsolási napon ikersorsolásra kerül sor, azaz 1 húzásnak 2 sorsolási eredménye lesz.