Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,991 $

Egy nagyon magas rangú lámába botlott Sebestyén Balázs Nepálban

Talán a sors akarta így, hogy Sebestyén Balázs összefutott az egyik legnagyobb lámával, akivel közös fotója is van már.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Sebestyén Balázs igyekszik minél aktívabban megélni az életét, miközben arra is figyelmet fordít, hogy a saját lelki, mentális fejlődésére koncentráljon. Igencsak elmélyült a témában, rengeteg tanítást olvasott az évek során, és még fog is, mert érdekli a téma. Egy nap talán nem Magyarországon éli majd az életét, amikor már idős lesz.

Minden tanításnak megvan a maga helye, ideje és miértje. A hit önmagában kevés, többek között azt is gyakorolni kell, és azok, akik ellátogatnak a szent helyekre, újabb lökést kapnak az életükben, hogy a lehető legjobb módon folytassák az útjukat. Balázs nemrég Nepálba utazott, hogy új energiákat szívjon magába, melyek által többé válik. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Imádja Nepált, nagyon szeret ott lenni, és mindig tanul valami újat. Nemrég egy igen magas rangú lámával futott össze, aki békésen üldögélt, tőle nem messze. A 73 éves mester kisugárzása is egészen más, mint a többi emberé, és olyan tudással rendelkezik, mint csak kevesen, ami mindennél nagyobb kincs.

„Imádom Nepált! Ülsz a reptéren és egyszer csak észreveszed, hogy egy nagyon magas rangú láma üldögél békésen nem messze tőled. Chökiy Nyima Rinpoche 73 éves, magas rangú tanító, a bardó és a meditáció mestere.” – írta Balázs a posztjában, aki talán még maga sem akarta elhinni, milyen szerencsés.

Természetesen hálás Balázs azért, hogy személyesen találkozhatott a mesterrel. „Rinpocse Rumtekben a tibeti buddhizmus kagyü iskolájának híres székhelyén olyan mesterek irányítása mellett tanult, mint Őszentsége, a 16. Gyalwang Karmapa. Érezhető aurája és erőtere van a Lámának. Annyira nagyon hálás vagyok, hogy találkozhattam vele!”

Döntést hozott a bíróság Fico merénylőjének ügyében, több órán keresztül tárgyaltak

A lévai férfi indítékait is vizsgálták, egyértelmű a politikai motiváció.