18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
386,28 Ft
Font
451,37 Ft
Bitcoin
67,031 $

Letartóztatása után maga ellen fordult a megvádolt újbudai óvodapedagógus

A férfit pénteken szexuális kényszerítés miatt tartóztatták le.

...svg content...Fotó: Unsplash
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egy 11. kerületi óvodában zaklathatott egy pedagógiai asszisztensként ott dolgozó férfi egy kisgyereket – számolt be a Tények. A rendőrség szexuális kényszerítés miatt indított eljárást, miután egy szülő névtelen feljelentést tett. Amint fény derült rá, mit történhetett, azonnal elbocsátották a férfit, az ügyészség pedig kezdeményezte a letartóztatását.

A rendelkezésre álló információk szerint hat éve dolgozott a Gazdagréti Szivárvány Óvodában pedagógiai asszisztensként, ám már meg sem közelítheti az intézményt. Az Újbudai Önkormányzat közleménye alapján a férfi nem mehet a gyerekek közelébe, valamint belső vizsgálatot is indítottak. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Letartóztatása után megpróbált végezni magával, a saját maga által okozott sérülések miatt kórházba került. Azóta pedig az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe szállították át. A Blikk viszont úgy értesült, hogy egy óvodapedagógusról van szó, sőt, a Magyar Nemzet szerint a férfi már jó ideje gyanús volt a szülőknek.

A kisfiú szülei jelezték is a problémát az óvónőknek, az óvodapedagógusoknak és az intézményvezetőnek. Ám – úgy tudni –, mivel a gyanúsított anyja az önkormányzatnál dolgozik, nem mertek fellépni ellene. A lap információi alapján „a valószínűleg homoszexuális férfit jelenleg 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális kényszerítéssel gyanúsítják”.

„Értesülésünk szerint a pedagógiai asszisztens az óvoda területén lévő mosdóban fajtalankodhatott egy kisgyermekkel. Emellett a bírósági végzésben az is szerepel: adat van arra is, hogy a gyanúsított a felügyelete alatt álló, 12. életévét be nem töltött gyerekek sérelmére szexuális erőszakot követett el” – írják a cikkben.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.