Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,65 Ft
Euró
387,44 Ft
Font
450,40 Ft
Bitcoin
60,567 $

Így utazik Cristiano Ronaldo családja a magángéppel (fotók)

Nagyon ritka, amikor Cristiano Ronaldo és családja nem magángéppel közlekednek, ha elutaznak valahová.

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyrészt ez sokkal gyorsabb, kényelmesebb, és megakadályozzák azt, hogy fotózzák, esetlegesen zaklassák őket a civil emberek. Sokan pontosan emiatt utaznak magángéppel, amit hol bérelnek, hol pedig a saját tulajdonukban tartanak. Ronaldo már hosszú évekkel ezelőtt beszerzett egy ilyen gépet, amit csak a leggazdagabbak engedhetnek meg maguknak.

Egyrészt rendkívül költséges egy magángép, még egy régebbi darab is sok millió euróba fáj. Plusz ott van a karbantartás, a pilóták alkalmazása, a kerozin, és így tovább. Több millió euróba fáj egye ilyen gép rendszeres használata az év során, ugyanakkor Ronaldo megengedheti ezt magának, rendkívül sok pénzt keres. Soron kívül A DK bejelentette, mégis lesz nyilvános vita a köztévén

Általában nem ő, hanem a kedvese használja a gépet, járván a világot a divatesemények miatt. Ezekre az utakra nem egyedül utazik el, saját csapata van, és időről időre a gyerekek is vele tartanak, akik így világot láthatnak. Számukra ez már nagyon természetes lehet, hogy magángéppel utaznak.

Természetes, mert ebben nőttek fel, ehhez szoktak hozzá, mint egy átlagember a buszozáshoz. Kicsit más a kettő, viszont híres embernek lenni sokkal nagyobb nyomást jelent, és Georginát is érték már súlyos vádak az évek alatt. Egyesek azzal vádolták, hogy a pénz miatt jött össze Ronaldóval, amit kategorikusan tagadott.

Tudta jól, hogy lesznek irigy hangok, ugyanakkor inkább a saját életére koncentrál, amit láthatóan nagyon élvez. Minden lehetősége megvan erre, és pár nappal ezelőtt ismét magángépre pattant a gyerekekkel. A tőle megszokott módon ezt végtelenül stílusosan tette meg, az egyik legszebb hírességnek tartják.

Videón Mbappé érzelmes bejelentése, elköszönt a PSG-től

Egy ideje köztudott volt, hogy Mbappé nem marad Párizsban, és a Real Madridhoz igazol, akik ingyen szerezhetik meg a játékjogát a lejárt szerződése miatt.

A világ másik felén is sírnak Szoboszlai edzőjének távozása miatt (videó)

Jürgen Klopp úgy döntött, kiszáll a futballból, legalábbis egy időre biztosan, így hamarosan átadja a helyét.

A PSG már Mbappé búcsúztatására készül

A Paris Saint-Germain búcsúceremóniát szervez Kylian Mbappénak, melyre utolsó hazai bajnoki mérkőzésük után kerülhet sor.