Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Sylvester Stallone egy nagyon komoly klasszikus autóval jelent meg

Sylvester Stallone imádja a klasszikus autókat, amik a fiatalkorát idézik, hiszen már a 60-as években felnőtt volt.

...svg content...Fotó: Instagram/Sly Stallone
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sylvester Stallone a második világháború befejezése után egy évvel látta meg a napvilágot. Belegondolni is furcsa, hogy ennyi idő telt el Stallone születése óta, mert még mindig aktív, fitt, noha ezen a nyáron a 78. születésnapját fogja ünnepelni. Szintén furcsa belegondolni, hogy a 60-as évek közepén már 20 éves volt, és az 50-es évekről szintén éles emlékei lehetnek.

Akkoriban még egészen más volt a világ, össze sem lehetne hasonlítani a mostanival. Emiatt is élmény hallgatni a világsztárt, amikor a régi időkről beszél, és szerencsésnek mondhatja magát, mert mentálisan is abszolúte topon van. Szép élet adatott meg neki, rengeteg filmmel a háta mögött, több olyan művel, amik legendákká váltak. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A Rocky és a Rambo sztárja jelenleg is aktív, nem vonult vissza, újabb filmeket tervez, és már sorozatsztárként is tekinthetünk rá. Sly soha nem vetette meg a luxust, de főként műkincsekre, a művészetre költött, ami mindig elvarázsolja. A jó autókat sem veti meg, és az évtizedek alatt vásárolt magának párat belőlük.

Azt azonban nem mondhatjuk róla, hogy sorra vennék a Ferrarikat, a legújabb luxusautókat. Sokkal inkább a régmúlt darabjait szereti, amik a gyerekkorára, a fiatalkorára emlékeztetik, miután akkoriban még csak álmodozhatott arról, hogy egy nap ilyen autókkal fog közlekedni. Az álomból később valóság lett, és vásárolt pár különlegességet magának.

Most épp egy 50-es évekbeli klasszikussal gurult be, ami nagyon megy a stílusához. A rajongók pedig boldogok, hogy végre ilyen tartalmakat is kaphatnak a kedvencüktől, és szívesen megnéznék a garázsát. Abszolúte el tudnánk képzelni vele egy olyan autós műsort, amiben ezekről a kincsekről beszél, és közben vezeti azokat, nagy siker lenne.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.