Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,05 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
66,014 $

Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Az MLSZ bejelentette, mikortól lehet megvásárolni a Marco Rossi magyar válogatott hazai mérkőzéseire a bérleteket, amik iránt nagy az érdeklődés.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a magyar csapat játékosa ünnepel a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkőzés után a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. A találkozó 2-2-es döntetetlenre végződött, a magyar válogatott kijutott a jövő évi Európa-bajnokságra. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az MLSZ hivatalos tájékoztatása szerint kedd reggel óta már több mint 50 ezren léptek be a megújuláson átesett MLSZ Szurkolói Klubba. Arra kérik azokat, akik még nem regisztráltak, mindenképpen tegyék meg ezt meg a mai napon, mert a bérletértékesítés első körében kizárólag az új klubtagsággal rendelkező szurkolók vásárolhatják meg éves bérletüket a válogatott mérkőzéseire.

Az is kiderült, hogy az eddig regisztrált 50 ezer felhasználó 15%-a még nem lépett be a klubba. Ahhoz, hogy elérjék a péntek délelőtt 10 órakor induló bérletértékesítést, be kell lépniük a klubba, másképpen nem fognak tudni bérleteket vásárolni. „Nem érdemes a regisztrációt az utolsó pillanatra hagyni, mert a kiemelt érdeklődés miatt a folyamat elhúzódhat, és ebben az esetben csak az online sor végére tud majd beállni az, aki az értékesítés alatt regisztrál.” – olvasható az MLSZ közleményében.

Szintén fontos információ, hogy azok, akik korábban már szurkolói klubtagok voltak, újra kell regisztrálniuk. Ezt az MLSZ oldalán a Regisztráció gomb megnyomásával tehetik meg, onnan pedig minden pofonegyszerűen kitölthető. „E lépés kihagyásával a felhasználó csupán az Alapregisztrációt teljesítette, ami önmagában nem jelent SZK-klubtagságot, csak a jegyvásárláskor alkalmazott alapfunkciók használatát biztosítja.” – írja az MLSZ azoknak, akik noha regisztráltak, még nem léptek be.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Beindult a forint napja csütörtök reggel

Csütörtök reggel vegyes mozgást mutatott a forint a főbb devizákkal szemben a szerda kora esti adatokhoz képest.

Ötgólos meccset nyert meg a Manchester United, de ez is kevés

A Manchester United már biztosan nem lesz ott egy európai kupában sem, hiába nyert Newcastle ellen szerda este az Old Traffordon.