Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
67,673 $

Hirtelen leállították a sorozatgyilkos kivégzését, már az injekció is be volt készítve

Az idahói sorozatgyilkos kivégzését fel kellett függeszteni, mert nem találtak rajta vénát, hogy beadhassák a halálos injekciót.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jeong Yejune
Észak-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy 73 éves idahói sorozatgyilkos várt a halálsoron arra, hogy kivégezzék, de hiba csúszott a számításba. Thomas Creech kivégzését váratlanul lefújták, miután a börtön tisztviselői nem találtak rajta vénát, hogy azon keresztül adhassák be neki a halálos injekciót, mely röviddel azután végzett volna bele.

A Newsweek azt írja, a tisztviselők 10 óra 58 perckor függesztették fel a kivégzést, pillanatokkal azelőtt, hogy beadták volna az injekciót. Creech 1974 óta volt börtönben, azóta semmilyen körülmények között nem szabadulhatott. Három államban követett el öt gyilkosságot, és valószínűleg több is szárad a lelkén. Soron kívül Orbán Viktor egyik álma, hogy az űrből is láthassa a Földet

Életfogytiglani börtönbüntetését töltötte, amikor 1981-ben halálra verte az egyik rabtársát, az akkor 22 éves David Dale Jensent. Végül halálsorra került, és évtizedeket kellett várni arra, hogy kivégezzék, amit eredetileg ma kellett volna végrehajtania a hatóságoknak a korábban elkövetett bűncselekmények miatt.

Orbán Viktor egyik álma, hogy az űrből is láthassa a Földet

Személyesen beszélgetett az új magyar űrhajósokkal Orbán Viktor miniszterelnök, aki elárulta, egyetlen gyerekkori álma maradt, mégpedig az, hogy kívülről is láthassa a Földet.