Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

MLSZ: kedd délelőtt óta 12 ezer drukker regisztrált a megújult Szurkolói Klubba

Csak úgy pörögnek a regisztrációk az MLSZ megújult Szurkolói Klubjába.

...svg content...Fotó: MTI/Illyés Tibor
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az MLSZ honlapján tájékoztatott arról, hogy bár csak kedden délelőtt indult el a regisztrációs lehetőség az MLSZ megújult Szurkolói Klubjába, már az induláskor intenzív érdeklődés mutatkozott, ez pedig a későbbiekben sem csillapodott: délután 2 óráig több mint 12 ezer szurkoló regisztrált sikeresen.

Az is kiderült, hogy az újonnan regisztráltak közül 8000-en a számos új szolgáltatást, köztük a mérkőzéslátogatás alapján történő pontgyűjtést biztosító, megújult Szurkolói Klubba is jelentkezett. A szövetség közlése szerint a rendszer az indulás óta végig folyamatosan működik. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Ugyanakkor megjegyezték, az első órákban a rendszerbe történő beléptetéskor a gyorsan és sikeresen regisztrálók mellett kisebb számban voltak, akik várakozásra, esetleg hibaüzenet után újbóli belépésre kényszerültek, amiért az MLSZ elnézést kért az érintett szurkolóktól.

Végezetül megjegyezték, hogy a nemzeti válogatott márciusi, budapesti felkészülési mérkőzéseire és a három őszi, hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésre szóló éves bérletek értékesítése pénteken 10 órakor indul a meccsjegy.mlsz.hu oldalán. Nagyon fontos információ, hogy bérletet (és később) jegyeket mostantól csak azok a szurkolók vásárolhatnak, akik legalább alapregisztrációval rendelkeznek.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.