Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

T. Danny rendesen kigyúrta magát, odavannak érte a csajok

T. Danny egyre izmosabb, minden eddiginél jobb formában van, így várhatóan klasszis formában kezdheti meg a nyári koncertszezont.

...svg content...Fotó: TV2
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Azok, akik korábban nem ismerték T. Danny-t, most már biztosan ismerhetik, köszönhetően a Dancing with the Starsnak. Fantasztikus teljesítményt nyújtott a műsorban a fiatal énekes, aki nem azonnal robbant be. Kellett egy kis idő, mire felvette a ritmust, majd szép lassan favorittá nőtte ki magát a táncverseny során.

Több mint lenyűgöző produkciókat tett le az asztalra a gyönyörű Lissák Laura oldalán. Igazi álompárosként haladtak előre, és nem lehetett kérdés, hogy ott a helyük a döntőben, ami végül így is lett. Amikor a többség már szinte odaadta nekik az aranyérmet, jött egy drámai fordulat, mely mindent megváltoztatott. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Kiderült ugyanis, hogy T. Danny csak harmadikként zárta a DWS negyedik évadát. Minden az arcára volt írva, csalódott volt, de ha csak a tánctudást nézzük, akkor nyilván megérdemelte volna a győzelmet. Mivel azonban a nézők döntenek, akik sok más szempont szerint is szavaznak, váratlan végeredmény született.

Azóta mindenki tudhatja, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna lettek a befutók. Legjobban ők lepődtek meg ezen, nem számítottak hasonlóra, és T. Danny is természetesen azonnal gratulált a szerelmes duónak, akárcsak Marics Peti a második helyen. Kiváló évadon vagyunk túl, amihez T. Danny nem keveset tett hozzá.

A fiatal, intelligens és rendkívül tehetséges srác, aki egyúttal szerény is, mostanában sokat kondizik. Ez pedig meglátszik a formáján, már csak a kora miatt is gyorsabban tud fejlődni, a csajok pedig odavannak érte. Nem mellesleg már több mint 380 ezer követőt számol az Instagramon, ami megint csak őt igazolja.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.