Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Desits Szilárd távozik a Vasastól, Gera Zoltán veszi át a helyét

Erre talán senki sem számított.

...svg content...Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Vasas FC egy, a honlapján közzétett közleményében tájékoztatott arról, hogy hétfőn szerződést bontottak a csapat vezetőedzőjével, Desits Szilárddal, a szakmai munka irányítását Gera Zoltán veszi át, stábjához pedig Csizmadia Csaba is csatlakozik.

Mint ismert, Desits Szilárd 2023. április 6-án váltotta Kondás Elemért a kispadon, az NB I-ben nyolc mérkőzésen irányította a Vasast: összesen egy győzelem, négy döntetlen és három vereség volt a mérlege. Az NB II-ben pedig 22 találkozón 11-8-3 volt a statisztikája. A klub vezetése megköszönte Desits munkáját, s sok sikert kívánt további edzői pályafutásához.

Gera Zoltán már kedden munkába lép és megkezdi vezetőedzői feladatait. Gera 2019. június 7-től az U21-es válogatott szövetségi edzője volt, melyet 35 mérkőzésen irányított, korábban pedig a Ferencváros és az A-válogatott szakmai stábját erősítette, Marco Rossival és Szerhij Rebrovval is együtt dolgozott.

Szintén az U21-es nemzeti együttestől érkezik segítőként a Vasashoz Csizmadia Csaba, aki korábban Gyirmóton és Budafokon is volt vezetőedző, utóbbival 74 év után az első osztályba is feljutott.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.