Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Videón, ahogyan a Ferencváros 5-0-ra kiüti az Újpestet az NB1-ben

Az Újpest egy több mint fájdalmas vereségen van túl, amit ráadásul hazai pályán szenvedtek el a Ferencváros ellen.

...svg content...Fotó: A ferencvárosi Varga Barnabás a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2024. február 25-én. A Ferencváros 5-0-ra győzött. MTI/Kovács Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Sokan várták az elmúlt hétvégén, főként az Újpest-Ferencváros mérkőzés miatt, aminél nincs nagyobb rangadó Magyarországon, és nem is lesz. A két csapat között azonban évek óta nagy a különbség, és nem egy komoly vereségbe futott már be az Újpest, akik nemrég tulajdonosváltáson estek át, és újra Mészöly Géza irányítja a csapatot.

Jelenleg azonban a kiesés ellen kell küzdeniük, és még mindig nem nyugodhatnak meg, miközben a Zalaegerszeg a remek formájának köszönhetően egyre távolabb kerül az Újpesttől. Több meglepetés is született a legutóbbi fordulóban, arra sem számíthattunk, hogy a Diósgyőr 4-0-ra veri el a dobogós Videotont, akik már ideje korán emberhátrányba kerültek. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Az MTK viszont nyert, és visszatértek a győzelem útjára, amire nagy szükség volt. Az Újpestnek is óriási szüksége lett volna legalább 1 pontra a Ferencváros ellen, de erre még csak minimális esélyük sem volt, noha az első percekben úgy tűnt, akár meglepetést okozhatnak, abszolúte nem látszott a két csapat között a differencia.

Ez később megváltozott, és Varga Barnabás két gyors villanása elegendő volt ahhoz, hogy eldöntse a kérdést. Akkor még nem lehetett tudni, hogy ebből igen komoly kiütés lesz, ami rettentően fog fájni az Újpest szurkolóinak, akik a súlyos vereség ellenére is végig szurkoltak, mindent beleadtak.

Döbbenetes módon 5-0 lett a vége a Fradi javára, aki még csak szét sem hajtották magukat. Ez egy újabb történelmi vereség az Újpestnek a Ferencváros ellen, amit hazai környezetben kellett elszenvedniük. A helyzetük továbbra sem ideális, míg a zöld-fehérek jó eséllyel pályáznak az újabb bajnoki címre.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.