Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Csak ámulnak a rajongók Tolvai Reni láttán

Tolvai Reni szereti a feltűnő és kihívó szetteket, és ezzel most megint igencsak felhívta magára a figyelmet.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tolvai Reni is a Megasztárnak köszönheti a karrierjét, mely egyúttal óriási lendületet adott neki. A kiváló énekesnő már egészen fiatalon érett volt arra, hogy a közönség előtt énekeljen az egyik legnagyobb színpadon. Furcsa is belegondolni abba, hogy ennek már sok éve, ugyanis 2010-ben nyerte meg a Megasztár 5. évadát.

Amikor jelentkezett, mindez csak egy álom volt, majd szép lassan egyre közelebb és közelebb került a nagy álom megvalósításához. Nemrég pedig bejelentették, hogy 2024-ben egy igen hosszú kihagyás után visszatér a Megasztár a TV2 képernyőjére, amiben rengeteg a potenciál, izgalmas versenyt fognak futni az X-Faktorral. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ismervén a TV2-t, valószínűleg nem kevés meglepetést fogunk kapni az új évad kapcsán. A zsűrik személye is sokat változhat a Sztárban Sztár leszek!-hez képest, már csak Majka és Pápai Joci eligazolása miatt is, akik jó eséllyel az X-Faktor új mentorai lehetnek. Az is benne lehet a pakliban, hogy Curtis szintén mentor lehet, de ez a jövő zenéje.

Tolvai Reni szerepeltetése kézenfekvő lenne a Megasztárban egykori győztesként, és egy ilyen lehetőség biztosan érdekelné, mert a zenéről van szó. Soha nem volt még mentor, érdekes lenne látni őt egy ilyen szerepeben. Valószínűleg négy mentort neveznek majd meg, és aligha lesz mindenki női vagy férfi tag, még a két férfi, két női mentorfelállás sem lehetetlen.

Reni sokat dolgozott az új albumán, és olyan formában van most, mint azelőtt soha. Szenzációs fotók készülnek róla, odavannak érte a férfiak, mindig sok bókot kap, és ez még egy darabig biztosan így marad. Az énekesnőnél nem sokan lehetnek fotogénebbek, az új albuma borítóján is rendkívül jól mutat.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.