Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,305 $

Rendkívül vonzó bikinis fotók jelentek meg Palvin Barbiról

Palvin Barbi szépsége megkérdőjelezhetetlen, és láthatjuk, igen látványos bikiniformában várhatja a nyári szezont.

...svg content...Fotó: Palvin Barbara modell a Competencia Oficial című film bemutatójára érkezik a 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2021. szeptember 4-én. MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Palvin Barbi a világ egyik legsikeresebb modellje, aki nagyon fiatalon vált sztárrá, ugyanakkor nem szállt el a sikerektől. Ugyanaz a kedves, szerény lány maradt, aki egy ideje házasságban éli az áloméletét. Sokat köszönhet magának, nagyon nagy karriert futott be a divat világában, és aligha lesz nála ismertebb magyar modell.

Csak az Instagramon már 20,5 millió követőt számol, amivel szintén ott van a legjobbak között. Azt is nehéz elképzelni, hogy lesz olyan magyar híresség, aki ilyen magasságokba érhet, mert ezek már őrületesen magas számok. Barbi szereti az életét, a modellkedést, ami már rutinszerűen mehet számára, akkora tapasztalattal bír. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

Sok különleges fotózás van mögötte, és talán még több előtte, mert idősebb korában is népszerű lesz, ebben biztosak vagyunk. Jó példát jelenthetnek számára azok a modellek, akik a 40-es és az 50-es éveikben is köztudatban maradtak. Hogy mit hoz a jövő, nem tudni, ami biztos, hogy Barbi formája kifogástalan.

Sokan irigykednek rá, sokan szeretnének rá hasonlítani, de olyan egyedi szépségről beszélünk, hogy ez szinte lehetetlen. A belőle áradó természetes szépség is sokat tesz hozzá a karrierjéhez, egyszerű és könnyű vele dolgozni, annyira profi. Az évek során nem keveset tanult a szakmáról, miközben bejárta a világot.

Időről időre ismét repülőre pattan, és most, hogy közeledik a nyári szezon, a bikinis fotózások is aktuálissá válnak. A legújabb róla készült sorozat szintén beszédes, az elmúlt időszak egyik legvonzóbb felvételei ezek, amik remek tippet adhatnak a hölgyeknek, hogy milyen darabokat újítsanak be a nyárra.

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.

Ezekkel a gólokkal lett második a Paks a Ferencváros mögött (videó)

A Kisvárdát fogadta a Paks, és ugyan a csapat az elmúlt időszakban igen rossz formát mutatott, győzelemmel és ezüstéremmel zárta az NB1-es szezont.