Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,14 Ft
Euró
385,68 Ft
Font
448,70 Ft
Bitcoin
61,963 $

Éves bérletet is vásárolhatunk a Marco Rossi vezette magyar válogatott mérkőzéseire

Egy minden eddiginél érdekesebb rendszert kínál az MLSZ a magyar szurkolók számára, akik elégedettek lehetnek ezzel.

...svg content...Fotó: YouTube/Magyar Labdarúgó Szövetség
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Miután az elmúlt években sok szurkoló jelezte az MLSZ felé az igényt, miszerint a jelentős túlkereslet miatt örülnének, ha előnyt élveznének azok, akik rendszeresen járnak a válogatott mérkőzéseire, változás történt. Az MLSZ eleget tett a kérésnek, ami lehetővé teszi, hogy egyesek előnyt élvezzenek a jegyértékesítésnél.

Ehhez viszont a jegyvásárlási rendszer és a Szurkolói Klub megújítására volt szükség, míg a szurkolóknak újból kell regisztrálniuk. Ennek jegyében 2024-ben már az új rendszeren belül zajlik a jegyek kiadása, és 2025-től az addig összegyűjtött pontok figyelembe vételével történik majd a jegyleadás. Soron kívül Szentkirályi szerint Karácsony miatt már a levegő is rosszabb Budapesten

A népszerű bérletvásárlási lehetőség továbbra is elérhető lesz, elsőként a 2024-es év mérkőzéseire március első napján indul a bérleteladás. „Regisztrálni február 27-től az MLSZ honlapjának fejlécében található Regisztráció gomb megnyomásával az MLSZ bármelyik oldalán lehetséges, majd a személyes adatok megadása és az e-mail-cím megerősítése után kell kiválasztani, hogy az egyszerű Alapregisztrációt vagy az MLSZ Szurkolói Klubjába történő regisztrációt választja a szurkoló.” – olvasható a közleményben.

„Az Alapregisztráció önmagában nem jelent SZK-klubtagságot, csak a jegyvásárláskor alkalmazott alapfunkciók használatát biztosítja (ez azt is jelenti, hogy a regisztráció szükséges a jegyvásárláshoz). Az MLSZ Szurkolói Klub-tagság viszont további szolgáltatásokat is nyújt majd, és a lényeges különbség, hogy az SZK-tagok részesei lesznek a mérkőzésre járást mérő pontgyűjtő rendszernek, amely alapját fogja képezni 2025. januártól a jegy- és bérlet-elővásárlási lehetőségeknek.” További részletekért látogass el az MLSZ oldalára, ahol minden szükséges információ elérhető az új lehetőség kapcsán.

Szentkirályi azt mondja, Gyurcsány szándékosan hagyja piszokban Budapest utcáit

Szentkirályi Alexandra továbbra is azon a véleményen van, hogy Gyurcsány Ferenc Budapest főpolgármestere, és nem Karácsony Gergely.