Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,87 Ft
Euró
387,67 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
60,998 $

Szandin egyszerűen nem fog az idő, mintha még mindig csak 30 lenne

A többszörösen kitüntetett és díjazott magyar énekesnő jobbnál jobb formákat mutat, és közben rendkívül fiatalos.

Fotó: Instagram/Szandi
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Ha valakinek, Szandinak biztosan nem kell aggódnia a kora miatt, hiszen rendkívül jól tartja magát. Napi szinten sportol, és az egészséges életmód nagykövete, mely által rengeteg embert motiválhat. Emiatt is fontos jelen lenni a közösségi médiában, mert a platformon keresztül komoly hatással lehetünk másokra.

Szandi tartalmai nagyon motiválóak, és megmutatják, mire képes egy nő, ha egészségesen éli az életét. Mintha még mindig csak 30 esztendős lenne, kifogástalan az a forma, amit magáénak tudhat, és ezt mindenfajta elfogultság nélkül állíthatjuk. A 47 éves sztár ezen a nyáron ünnepli a 48. születésnapját, amivel még közelebb kerül az 50-hez. Soron kívül Orbán Viktor halat fogott (videó)

Mint azt már számtalanszor említettük, aggódnia nem kell emiatt, messze megelőzi a korát. Barta Sylvia is jó példa lehet Szandi számára, mert az 50-es éveiben járó TV2-es sztár szintén olyan formában van, hogy alig lehet találni rá szavakat. Van egy olyan érzésünk, hogy Szandi később erre még rá fog tenni egy lapáttal.

Imádja a testmozgást, az állandó fejlődés híve, mind lelki, mentális és fizikális szempontból. Messze több egészséges és boldog ember lenne a Földön, ha úgy élnék az életüket, mint Szandi, mert egészségesen táplálkozni nem kerül vagyonokba, addig a testmozgás ingyenes, akár odakint a szabadban, vagy a lakásban.

Szandinak a rózsaszín is nagyon jól áll, hozza a nyári hangulatot, amire már nem kell sokat várnunk. Lassan a szintén komor februárt is magunk mögött hagyhatjuk, és belevághatunk az igazi tavaszba. A két legrosszabb hónap után rengeteg jó dolog várhat ránk, Szandi pedig mindig motivációt ad ehhez.

Ismét kitört egy nagy vulkán Indonéziában (videó)

Hétfőn újra kitört az indonéziai Ibu, mely egy aktív vulkán, és időről időre problémákat okoz a lakosok számára.

Magyar Péter szerint a legnagyobb fiával „nem állnak egy politikai táborban”

Ettől függetlenül azt gondolja, pár év múlva megtalálhatják a közös hangot a fiával, illetve neki is elmondta, hogy mindent, amit most a politikában tesz, azt érte is teszi.

Orbán Viktor halat fogott (videó)

Orbán Viktor miniszterelnök egy újabb aktív programon vett részt, hamar sikerült halat fognia az egyik közeli horgászterületen.