Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,91 Ft
Euró
385,22 Ft
Font
451,05 Ft
Bitcoin
69,824 $

Mbappé megkaphatja az ikonikus 10-es számú mezt a Real Madridnál?

Sajtóértesülések szerint igen nagy esély van rá, hogy megkapja.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Nusad Szekkajil
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Mundo Deportivo értesülései szerint Mbappé nem tart igény példaképe, Cristiano Ronaldo híres 7-es számú mezére, hacsak Vinicius Junior nem távozik, vagy nem dönt úgy, hogy váltani akar. Jelenleg ugyanis a brazil birtokolja a mezszámot, és nem biztos, hogy hajlandó lemondani róla.

Ugyanakkor tekintettel arra, hogy Luka Modric a szezon végén távozik, a 10-es szám felszabadul, amire Mbappé lecsaphat. Hogy Mbappét különösebben izgatja-e a mezszám vagy sem, azt még nem tudni. Egyesek szerint elképzelhető, hogy Mbappé valójában saját választott mezt szeretne, és ha nem kapja meg, máshová költözik. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Érdekesség, hogy Mbappé korábban már viselte a 10-es számú mezt, a 2022-es világbajnokságon. Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a hónapokig tartó találgatások után végre lerántották a leplet Mbappé jövőbeli terveiről és klubja megerősítette, hogy a francia nem kíván szerződést hosszabbítani.

Az azonban még mindig kérdéses, hogy ha nem hosszabbít a PSG-vel, akkor melyik klubra esik a választása és hol folytatja a következő szezonban. Úgy tudni azonban, hogy a francia jelenleg egyetlen dologra fókuszál: arra, hogy a francia fővárosban töltött utolsó hónapjaiban mindent beleadjon és győzelmekhez segítse a PSG-t.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Javította az Apple a kitörölt fotókat érintő hibát

A cég szerint csak kevesek voltak érintettek ebben, bár azt nem árulták el, pontosan hány felhasználóról van szó.