Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,93 Ft
Euró
386,66 Ft
Font
450,74 Ft
Bitcoin
65,407 $

Kártérítési pert fontolgat a férfi, akit összevert a Magyar Kupa-győztes focista és családja

Szabó Krisztián, akit még 2022-ben súlyosan összevert a jelenleg a Budapest Honvédban futballozó Kundrák Norbert és családja, azt fontolgatja, kártérítési pert fontolgat ellenük.

...svg content...Fotó: A soroksári Kundrák Norbert (j) a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében játszott Soroksár SC - Budapest Honvéd visszavágó mérkőzésen a Szamosi Mihály Sporttelepen 2019. április 24-én. MTI/Illyés Tibor
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Ahogy mi is beszámoltunk róla, felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték a Budapest Honvéd 24 éves futballistáját, a korábban a Ferencváros színeiben Magyar Kupát nyerő Kundrák Norbertet, amiért még 2022-ben családjával – akik szintén felfüggesztettet kaptak – összeverték a velük egy utcában lakó Szabó Krisztiánt egy szóváltást követően.

Szabó az ítéletet elég nehezen fogadta, és ahogy most a Sportálnak nyilatkozott, további lépéseket fontolgat, mivel úgy érzi, bántalmazói nem kapták meg a megérdemelt büntetést. A terve az, hogy kártérítési pert indítson, azon az alapon, hogy az incidensben szerzett sérülései miatt sokáig nem tudott dolgozni, költségeit nagyjából húszmillió forintosra becsüli. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Az áldozat azt is nehezményezi, hogy a jogerős ítélet ellenére sem a Magyar Labdarúgó Szövetség (akiknek az ügyben már levelet is írt), sem a játékos klubja nem tiltotta el Kundrákot. Üzent azoknak is, akik szerint le kéne mondania az ügyről, a pszichológusát idézve, aki szerint amit ő átélt, „olyan, mint amikor egy nőt megerőszakolnak.”

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.