Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,50 Ft
Euró
386,92 Ft
Font
450,15 Ft
Bitcoin
62,558 $

Vargával rohamoz az EL-ben a Fradi az Olimpiakosz ellen, íme Sztankovics kezdője

A Ferencváros számára a legjobb 16 közé jutás a tét az oda-visszavágós párharc során.

Pireusz, 2024. február 14. Dejan Stankovic, a Ferencváros vezetõedzõje (j), mellette Cristian Ramírez játékos a csapat sajtótájékoztatóján a labdarúgó Konferencia-liga nyolcaddöntõjébe jutásért játszott, Olimpiakosz - Ferencvárosi TC elsõ mérkõzés elõtti napon a pireuszi Karaiszkakisz Stadionban 2024. február 14-én MTI/Illyés Tibor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A tavaszi folytatásra újonnan nevezett három játékos közül ketten kerültek a Ferencváros kezdőcsapatába, amely 18.45 órától az Olimpiakosz vendége lesz a labdarúgó Konferencia-liga egyenes kieséses szakaszában.

A védő Henry Wingo már 2021 óta a zöld-fehérek játékosa, de az amerikai légiós ősszel nem került a Kl-keretbe. A védekező középpályásként szerephez jutó, elefántcsontparti Habib Maiga viszont egyik friss szerzeménye a Ferencvárosnak, a bosnyák csatár, Kenan Kodro pedig a cserepadon kapott helyet, mert előretolt ékként a gólkirály és a góllövőlistát jelenleg is vezető Varga Barnabás szerepel. Soron kívül Ennyibe kerülnek a jegyek a magyar válogatott utolsó felkészülési meccsére

A találkozó előtt három órával már jó néhány piros-fehérbe öltözött hazai szurkoló tartózkodott a 32 ezernél is több néző befogadására alkalmas Karaiszkakisz Stadion környékén. Az árusok már ekkor ellepték a környező utcákat, frissen sütött kolbásszal és persze szuvlakival várták a drukkereket.

De nemcsak a kofák készültek a szurkolók visszatérésére a stadionokba – a görög kormány két hónapig zárt kapussá nyilvánított valamennyi meccset -, hanem a rendőrség is, amely nagy erőkkel vonult fel a tavaly az Európai Szuperkupa-mérkőzésnek otthont adó létesítménynél. Legalább ötbusznyi készenléti rendőr teljesített szolgálatot és vigyázott a rendre, többek között a 7-800 ferencvárosi drukker biztonságára is.

A hírek szerint a találkozót a helyszínen tekinti meg a korábbi világválogatott Détári Lajos is, aki rövid ideig a Ferencvárosban is futballozott, az Olimpiakosznál pedig igazi közönségkedvenc volt a pireuszi klubnál töltött két idénye során. A Ferencváros és az Olimpiakosz a 16 közé jutásért küzd a Konferencia-ligában, a párharc első, pireuszi felvonása 18.45-kor kezdődik a svéd Glenn Nyberg sípjelére. Az összecsapást élőben közvetíti az M4 Sport és a Kossuth Rádió, a visszavágót egy hét múlva a Groupama Arénában rendezik.

A Ferencváros kezdőcsapata: Dibusz – Wingo, Cissé, S. Mmaee, Ramírez – Makreckis, Maiga – Zachariassen, Abu Fani, Marquinhos – Varga B.

Megvalósul Vitézy kívánsága, élőben vitázhat Karácsonnyal a Partizánban

Vitézy Dávid és Karácsony Gergely élő adásban feszülhet egymásnak, ami az elmúlt időszak egyik legnézettebb műsora lehet, míg Szentkirályi Alexandra valószínűleg nem lesz ott.

Április óta nem találnak egy 16 éves pécsi lányt

A 16 éves pécsi lány még április közepe előtt tűnt el, azóta sem tudni, hogy hol tartózkodik jelenleg, és mit csinál.

Keretet hirdet Marco Rossi, élőben adja a tv

Élőben közvetíti a televízió Marco Rossi kerethirdetését az Európa-bajnokságot megelőző utolsó felkészülési mérkőzésre.