Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

Töretlen az Azahriah iránti rajongás: mostanáig ennyien nézték meg az új klipjét

Még egy napja sincs fent, de már több mint 250 ezren látták.

...svg content...Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Azahriah új klipje mariana.árok címmel jelent meg, s a félig angol, félig magyar dalhoz Emil Goodman (Szabó András) rendezett szürreális hangulatú színes, steampunk videót. A klip kedden este került fel a fiatal énekes Youtube-oldalára, és szerdán dél körülre (azaz fél nap alatt) már elérte a 140 ezres megtekintést is – szúrta ki a Telex.

Cikkünk írásának pillanatában, azaz körülbelül 19 órával azután, hogy megjelent a videó, már több mint 257 ezer megtekintésnél jár. Mindez azt bizonyítja, hogy az Azahriah iránti rajongás töretlen, óriási érdeklődés övezi a tevékenységét, s a rajongók folyamatosan figyelemmel kísérik, mikor és hol lesz legközelebb fellépése. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Mint azt már megírtuk, a 22 éves előadó három teltházas koncertet is ad idén májusban a Puskás Arénában: pillanatok alatt elfogyott minden jegy, amelyek ezen fellépésekre szóltak. Így akik kimaradtak, igazán felcsillanhatott a szemük, amikor meglátták, hogy Azahriah a tripla Puskás-koncert előtt is színpadra áll.

Mégpedig a SopronFesten, ahol többek között Dzsúdló, a Bagossy Brothers Company, a Tankcsapda és Alle Farben is fellép majd. Később arra is fény derült, hogy Azi igazi sztárként, kiemelt műsorsávban léphet fel a Sziget Nagyszínpadán. Emellé pedig olyan gázsi is dukál, mint amilyen egy nemzetközi fellépőnek szokott járni.

De arról is beszámoltunk, hogy nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is rekordokat dönt Azahriah: ugyanis júniusban olyan helyen lép fel, ahol magyar előadó még nem koncertezett. Ez pedig az ausztriai Nova Rock fesztivál, ahol a Green Day, az Avanged Sevenfold, a Maneskin és Avril Lavinge is koncertezni fog.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.