Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,25 Ft
Euró
385,32 Ft
Font
449,19 Ft
Bitcoin
65,704 $

Újabb nagyszerű horror remake csatlakozik az Xbox Game Passhoz

Miután a múlt hónapban is kaptunk egy igazi klasszikust, az Xbox folytatja jó szokását.

...svg content...Fotó: Capcom
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Mint ismert, a múlt hónapban a Resident Evil 2 is csatlakozott a szolgáltatáshoz, így az első sorból nézhettük végig Raccoon City bukását, ahogy a T-vírus végigsöpör az utcákon. Most pedig a Resident Evil 3 zárja le ezt a történetet a Nemesis elleni összecsapással, hiszen ma, február 13-án csatlakozik az Xbox Game Passhoz.

Ez pedig azt jelenti, hogy az Xbox Game Pass és PC Game Pass előfizetéssel rendelkező játékosok ma játszhatják a Resident Evil 3-at Xbox Series X|S-en, Xbox One-on és PC-n, míg az Xbox Game Pass Ultimate tagok az Xbox Cloud Gaming-en keresztül is streamelhetik a játékot. Soron kívül Donáth Annát sokkolták a Robert Fico elleni merényletről megjelent kommentek

A cím 2020-ban jelent meg Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon, a cselekmény pedig lezárja Raccoon City pusztulásának eseményeit: Jill Valentine bőrébe bújva próbálhatjuk meg leleplezni az Umbrella Corporation korrupcióját és a vírus kitörésében játszott szerepét a S.T.A.R.S. különleges rendőri erővel együtt.

Ráadásul az elődök lassabb tempójától eltérően a Resident Evil 3-ban az Umbrella szuperfegyvere, a Nemesis könyörtelenül vadászik ránk, új túlélőhorror-élményt kínálva a zombiktól hemzsegő franchise-nak, így ha egy kis borzongásra vágysz, nincs jobb választás a Resident Evil 3-nál.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.