Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Lelőtte volt főnökét és két alkalmazottat, majd öngyilkos lett egy férfi Athénban

A görög hajózási vállalat volt alkalmazottja a gyilkosságok után magával is végzett.

...svg content...Fotó: Unsplash/Anastase Maragos
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Reuters helyszíni tudósítóinak beszámolója szerint egy elégedetlen volt alkalmazott hétfőn fegyverrel vonult be volt munkahelyére, ahol a görög hajózási vállalat vezetőjét, valamint két másik alkalmazottat lelőtt. Ezt követően a férfi az athéni vállalat irodájában öngyilkosságot követett el.

Az athéni külvárosban található European Navigation hajózási vállalat irodái előtt hétfőn rendőrök, tűzoltóautók és mentőautók gyülekeztek, miután korábban a terrorelhárítók behatoltak az épületbe. Konstantina Dimoglidou rendőrségi szóvivő később megerősítette, a halálos áldozatok között volt a European Navigation tulajdonosa is. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Egy, a neve elhallgatását kérő alkalmazott a Proto Thema hírportálnak nyilatkozva osztotta meg, hogy mindenki az asztalánál ült és dolgozott, amikor hirtelen lövéseket hallottak, hozzátéve, hogy a fegyveres férfi felszólította őket, hogy távozzanak a helyszínről. A rendőrség közlése szerint a 76 éves fegyveres volt alkalmazottat az épület egy másik részén találták meg holtan az áldozatok, két férfi és egy nő mellett.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.