Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
356,52 Ft
Euró
385,58 Ft
Font
452,60 Ft
Bitcoin
67,048 $

Egy ország, ahol több mint három hónapja nem volt példa erre a koronavírus idején

Elkerülhetetlen, hogy a napi szinten sokan haljanak meg a koronavírus következményeként, ami rengeteg országot érint-

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Elkerülhetetlen, hogy a napi szinten sokan haljanak meg a koronavírus következményeként, ami rengeteg országot érint-

Többek között Új-Zéland is a listán szerepel, ahol több mint 3 hónap után koronavírusban történt elhalálozást rögzítettek. Egy 50 év körüli férfi hunyt el a vírus következményeként. Az egészségügyi tisztviselők szerint a férfi a második hullámú fertőzések csoportjához tartozott. Soron kívül Semmi jele annak, hogy támadás következtében zuhant volna le az iráni elnök helikoptere

A második hullám Aucklandban alakult ki, és vetett véget egy 102 napos sorozatnak, ugyanis addig a pontig nem regisztráltak fertőzötteket és halálesetet sem. Ezzel az új halálesettel 23-ra növekedett az elhunytak száma az országban. A legutóbbi haláleset még május 24-én volt.

Aucklandben gyors intézkedéseket hoztak, és lezárásokat rendeltek el a fertőzés megakadályozásának érdekében. Azóta 152-re nőtt a fertőzöttek száma. Pénteken három újabb esetet rögzítettek.

Míg a város lakosait ezen a héten kiengedték az otthonaikból, a kormány a 1.5 milliós közösségben az iskolákon kívüli a társadalmi összejöveteleket 10 főre korlátozta, és országszerte kötelezővé tették a maszkok használatát a tömegközlekedésben. A korlátozások legalább szeptember 16-ig érvényben maradnak.Adta hírül a CNA.

Szentkirályi Alexandra: Karácsony ostobának nézi a budapestieket

Szentkirályi Alexandra most arról beszélt, hogy Karácsony Gergely főpolgármester ostobának nézi a budapestieket.

Szeretetotthonból tűnt el egy 92 éves nyugdíjas

Jelenleg is keresik a rendőrök azt a 92 éves idős nyugdíjas nőt, aki egy szeretetotthonból tűnt el, és még csak életjelet sem ad magáról.