Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,69 Ft
Euró
385,25 Ft
Font
450,90 Ft
Bitcoin
70,091 $

Trump szerint Pennsylvania állam megszűnik létezni, ha nem ő nyeri a választásokat

Némiképp meghökkentő kijelentést tett a republikánusok elsőszámú elnökjelöltje.

...svg content...Fotó: EPA/ALLISON DINNER
Észak-Amerika

Kiss László

Szerkesztő

Donald Trump volt amerikai elnök péntek este a Pennsylvania állambeli Harrisburgban a Nemzeti Fegyveres Szövetség (NRA) tagjainak nagyszámú tömege előtt beszélt, amikor felvetette, hogy az állam egy esetleges névváltoztatáson is áteshet, ha nem ő nyeri a 2024-es amerikai elnökválasztást.

Trump álltása szerint ellenfelei George Washington és Abraham Lincoln nevét próbálják eltörölni az iskolákból és más helyekről, ami azt sugallja, hogy Pennsylvania lehet a következő, írja a Business Insider. „Nyernünk kell novemberben, különben nem lesz többé Pennsylvania, ugyanis meg fogják változtatni a nevét”, mondta Trump anélkül, hogy bármilyen bizonyítékkal vagy magyarázattal szolgált volna. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Trump emellett megerősítette, hogy továbbra is támogatja a fegyvertartók jogait és a második alkotmánymódosítást, egyben megígérte, hogy a jövőben is megvédi ezeket, ha visszatér a Fehér Házba. Mint mondta, elnöksége alatt senki sem teheti majd rá a kezét az emberek jogosan tartott fegyvereire.

A legfrissebb felmérések szoros versenyt jósolnak a két potenciális jelölt, Joe Biden és Donald Trump között Pennsylvaniában, amely egy kulcsfontosságú csatatérállam.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Új, mindenki számára hasznos funkcióval bővült a Paint

Mostantól minden felhasználó számára lehetővé válik, hogy szöveges parancsokkal generáljanak képeket a Microsoft ikonikus rajzprogramjában.