18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,43 Ft
Euró
387,60 Ft
Font
452,57 Ft
Bitcoin
66,533 $

Hat holttestet találtak egy leégett pennsylvaniai házban, ahol két rendőrt meglőttek

A hatóságok pénteki közleménye szerint hat családtag maradványaira bukkantak a pennsylvaniai házban, köztük azzal a személlyel, akik azt feltételezik, hogy lelőtte a fiatal unokahúgát és meglőtt két rendőrt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jonah Elkowitz
Észak-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy leégett pennsylvaniai házban bukkantak rá a családtagok maradványaira, köztük annak a férfinak a maradványaival, aki feltételezések szerint napokkal korábban, szerdán rálőtt két rendőrre. A hivatalos tájékoztatás szerint a holtestek kiemelése „borzalmas munka” volt, ami egészen péntekig tartott.

Három felnőtt és három gyermek holttestét találták meg a házban, ahol szerda délután kezdődtek az események, amikor a rendőrség reagált egy bejelentésre, miszerint lelőttek egy 11 éves kislányt. Amikor a rendőrök kiérkeztek a helyszínre, lövöldözés fogadta őket, melyben két rendőr megsebesült. Soron kívül Példátlanul heves vihar csapott le Texasra, legkevesebb 4 ember életét vesztette (videók)

Röviddel a lövések után a ház lángokba borult, és a hatóságoknak egy éjszakát kellett várniuk arra, hogy a tűz kialudjon, mielőtt megkezdhették volna a holttestek felkutatását. A The New York Times azt írja, Canh Le volt az elkövető, amit a saját édesanyja erősített meg, és valószínűleg a másik fia is meghalt, valamint a felesége és három gyermekük.

Tragédia a tragédiában, hogy a gyerekek 13, 17 és 10 évesek voltak. Egyelőre nem tudni, mi történt pontosan, miért támadott rá a férfi a családtagjaira, mi lehetett az indítéka. Jelenleg is zajlik a nyomozás, a kutatómunka, a tanúk, a családtagok kihallgatása, de a tettest már nem lehet felelősségre vonni.

Az sem világos, hogy a család többi tagja életben volt-e a tűz keletkezésekor, és ha nem, milyen módon gyilkolták meg őket. Ami biztos, hogy az elkövető lelőtte az unokahúgát, melynek kapcsán ugyancsak vannak kérdések. Az egyik rendőrt a lábán, a másikat pedig az alkarján érte a lövés, akik súlyos traumás sérüléseket szenvedtek. Egyiküket már csütörtökön kiengedték, míg a másikuk valószínűleg pénteken térhetett haza.

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.