Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,75 Ft
Euró
387,83 Ft
Font
450,76 Ft
Bitcoin
63,135 $

Igazi hollywoodi sztárfotó készült Rácz Jenő feleségéről

Mint egy hollywoodi sztár, úgy mutat a fotón Rácz Jenő felesége, akinek innen is boldog névnapot kívánunk.

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri kapcsolata példaértékű, sok sztár számára mutathatja meg azt, hogyan kellene élniük. Mindenkinek megvan a maga élete, amibe nem érdemes beleszólni, mert a végén mindenki a saját hibájából tanul. Ugyanakkor nem rossz dolog, ha erőt merítünk más, jól működő kapcsolatból, mint például Jenőékből.

Dóri és Jenő a kezdetektől fogva harmóniában élnek együtt, és ez az egész elsősorban amiatt működik ilyen jól, mert tisztelettel vannak a másik felé, és valódi közöttük a kommunikáció. A kapcsolatok többsége nem is ott megy el, hogy az emberek nem illenek össze egymással, hanem egyszerűen nem fordítanak kellő minőséget egymásra. Soron kívül Nagy Márton elárulta, mikor kerülhet kivezetésre a kamatstop

Messze többet ér egy mélyebb beszélgetés, mint amikor valaki értékes órát, autót vásárol a másiknak. Előbb-utóbb kevés lesz a tárgyi érték, vagy a folyamatos ígéret, és még a legszebb szerelmek is tönkremennek. Dóri és Jenő valódi tisztelettel van egymás felé, „énidőt” adnak egymásnak, kettesben is programoznak, ami rendkívül fontos, ha gyerek is van a családban.

Dóriék boldogan nevelik a kislányukat, és együtt utazgatnak, megmutatják neki a világot, az igazán szép és értékes dolgokat. Nyilván őket is éri támadás, sok az irigykedő a szép életük miatt, de ezt is jól kezelik, mert tudják jól, nem lehet mindenkinek megfelelni, és nincs is rá szükség. Ők valóban nyerő páros lettek, és ennél nagyobb ajándék nincs.

A névnapos Dóri számos fotózáson vett már részt az évek alatt, de azt kell mondjuk, hogy a most posztolt fotója az eddigi leglátványosabb. Mintha csak egy hollywoodi sztár állt volna modellt, büszke lehet rá, és a kislánya egy nap szintén büszkén fogja mutogatni a barátnőinek a felvételt a fiatal édesanyjáról.