Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,80 Ft
Euró
385,75 Ft
Font
450,66 Ft
Bitcoin
67,237 $

Nem volt vonzóbb nő Heidi Klumnál a Grammy-gálán (videó)

Talán nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy nem volt vonzóbb nő Heidi Klumnál az idei Grammy-gálán, megint magasra tette a lécet a világhírű modell.

...svg content...Fotó: EPA/CAROLINE BREHMAN
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Amikor valaki a bulvársajtó oldalait lapozgatja, nehéz mindezt elfogultság nélkül tennie, még akkor is, ha sokan azt hangoztatják, hogy objektívan írnak. Ez szerencsére egy lazább közlési forma, maga a bulvár, amit ugyancsak lehet igazán minőségi szinten is vinni, elkerülvén például azt, hogy közben bárkit megbántatnánk.

Kár lenne tagadni, hogy egyes sztárokra másképpen tekintünk, annyira kedveljük a karakterüket, azt, amit képviselnek, ahogyan élnek, és így tovább. Ez teljesen normális, akárcsak az a fajta luxus, mely ezen hírességek, sztárok, világsztárok életét jellemzik, hiszen sokuk már évtizedek óta így élik a mindennapjaikat. Soron kívül Robert Fico már képes kommunikálni, folyamatosan javul az állapota

Heidi Klum is így lesz, aki fiatalon vált világhírű modellé, majd nemcsak Európát, hanem az egész modellvilágot meghódította. Voltak idők, amikor szinten mindenhonnan a róla készült fotók köszöntek vissza, bár jegyezzük meg, ma is az egyik legfoglalkoztatottabb modell a szakmában, és szenzációs formában várja a 2024-es év további részét.

Már a lánya is ismert modell, aki rengeteget tanulhat az édesanyjától, és általa nyilván sokkal több követőre tesz szert, mintha nem lennének igazán ismertek a szülei. Ez olyasvalami, amit ki kell használni, mert a lehetőségek pontosan emiatt vannak, ebben sem látunk semmi kivetnivalót.

Heidi is ott volt a hétvégén tartott Grammy-gálán, és a tőle megszokott varázslatos megjelenésében láthattuk viszont. Nehéz lett volna nála vonzóbb nőt találni a helyszínen, pedig mindenki csinos volt, ám a legendás modellt az esetek többségében gyakorlatilag lehetetlen bármilyen formában is felülmúlni.