Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Neymar nagyon lazára vette a figurát

Úgy tűnik, Neymar a súlyos sérülése közepette is jól érzi magát, túl lehet a nehezén, de még jó pár hónapig nem fog játszani.

...svg content...Fotó: Instagram/Neymar
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Neymar már belefutott pár súlyos sérülésbe a karrierje alatt, mondhatni igen sérülékeny. Sokkal több meccs is állhatna a neve mellett, így bőven van tapasztalata abban, milyen egy rehabilitáció, ami hosszú hónapokig tart. Sok kritikát kap a teljesítménye miatt is, főleg azóta, hogy elhagyta a Barcelonát, élete klubját.

A katalánoknál volt a legsikeresebb, mégis távozott, cserébe legalább még több pénzt keresett Párizsban. Más kérdés, hogy a francia címeken kívül nem nyert semmit, mert a PSG még mindig nem ért fel a csúcsra a Bajnokok Ligájában, Messivel sem. A brazil világsztár is elhagyta a PSG-t, hogy a szaúdi ligában folytassa tovább. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Minden idők egyik legmagasabb sportfizetése az övé, de egyrészt nem parádézott az első meccsein, másrészt hamar lesérült. Nagyon súlyos volt a sérülése, és várhatóan csak augusztusban térhet vissza a pályára. Nem a legjobb irányban halad a karrierje, és ki tudja, mi lesz azután, ha visszavonul, nem játszik többé.

Nehéz elképzelni, hogy lehet még Aranylabdája, vagy egyáltalán lenne még pár éve a futballban. Ez a jövő zenéje, és a botrányok sem kerülik el a magánéletében, nemrég például a formája miatt cikizték ki, amire reagált is. Kissé felkapta a vizet, és bizonygatni kezdte, hogy ugyan van rajta felesleg, közel sem annyi, mint gondolják.

Nem úgy tűnik, hogy rosszul érezné magát, odahaza pihen Brazíliában a birtokán, ahol a barátai, a családtagjai veszik körül. Nagy luxusban él, hatalmas vagyont halmozott fel, amiből költ is, és még fog is, de valóban az a kérdés, mi lesz azután, ha már nem jönnek ezek a gigantikus bevételek. Addig is, Neymar szokásához híven látható módon megéli a pillanatokat, stílusosan.

47 fokos hőség tombol Indiában, vörös riadó van érvényben

Elviselhetetlen a kánikula Indiában, vörös riadót rendeltek el.