Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Pedro Pascal, a The Last of Us és A Mandalóri sztárja is gyászolja a Rocky-filmek legendáját

Pedro Pascal szintén részvétét fejezte ki Carl Weathers halála miatt, akivel közösen szerepelt a Star Wars történetének egyik legjobb sorozatában.

...svg content...Fotó: Unsplash/Michael Marais
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról már mindenki értesülhetett, Carl Weathers 76 éves korában elhunyt, örök álomra hajtotta a fejét. Békés körülmények között, álmában érte utol a halál, de mindig legenda marad, aki a Rock-filmek kultikus szereplője volt Apollo Creed-ként. Sokan gyászolják, többek között Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger is.

Mindketten dolgoztak együtt a sztárral, aki kiváló színész volt. Többet érdemelt volna a színészi képességei alapján, de így sem panaszkodhat, mert abszolút legendává vált azzal, hogy négy Rocky-filmben szerepelt. Nehéz elképzelni, hogy más színésszel elérhette volna Stallone azt, amit a Rocky-filmekkel szeretett volna. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Sly is ezen a véleményen van, és nagyon hálás a társának azért, hogy részt vett velük ezen a különleges úton. Az első négy rész valóban kifogástalan volt, mondhatni a csúcson szállt ki Apollo, aki a ringben vesztette életét Ivan Drago ellen. Drámai volt a búcsúja, a rajongók is ledöbbentek a döntésen, de Stallone valójában ezzel még magasabbra emelte a karaktert.

Carl Weathers a Disney sorozatában, a Star Wars világában játszódó A Mandalóriban is szerepelt. Szintén nagyot alakított Greef Kargaként, és sok pozitív kritikát kapott, örültek a nézők, hogy viszont láthatták a kedvencüket egy ekkora produkcióban. A fiatalok számára is motiváló lehet az a karrier, amit maga mögött tudhatott, akár sportolóként.

A Mandalóri főszereplője, Pedro Pascal, aki a The Last of Us-ban szintén nagyon ment, gyászol. Számára is fájdalmas volt elveszíteni színésztársát, akivel közösen dolgozott együtt azon, hogy a Disney sorozata még népszerűbbé váljon. Nemigazán találta a szavakat a hír hallatán, ahogyan sokan mások sem a sztárok közül.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .