Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,26 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
449,92 Ft
Bitcoin
62,444 $

Dolph Lundgrent is megrendítette a Rocky-filmek nagy sztárjának halála

Dolph Lundgren a Rocky 4-ben játszhatott együtt Carl Weathersszel, aki Apollo Creedet alakította a filmben.

Fotó: Instagram/Dolph Lundgren
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Carl Weathers-t 76 évesen érte utol a halál, békés körülmények között. Álmában hunyt el, de arról egyelőre nem tudni, pontosan mi okozta a halálát, volt-e egyáltalán bármilyen súlyos, gyógyíthatatlan betegsége. Jelenleg sok a kérdőjel vele kapcsolatban, miközben rengetegen fejezik ki gyászukat.

Egy olyan karakterről beszélünk, aki több mint meghatározó karaktere volt a Rocky-filmeknek. Nála jobban senki sem tudta volna hitelesebben és jobban eljátszani a nehézsúlyú világbajnok Apollo Creed-et. Tökéletes munkát végzett, és már a megjelenésével felhívta magára a figyelmet, óriási izomzattal rendelkezett. Soron kívül Verekedés közben nyakon szúrtak egy férfit az Örs vezér téren, kórházba került

Szerencsésnek mondhatta magát, mert négy filmben is szerepelhetett Stallone oldalán. Nagyon jó barátok voltak, és a legendás színész, forgatókönyvíró úgy döntött, drámai végjátékot ír számára Apollo-ként. A negyedik részben vesztette életét az Ivan Drago elleni bemutatómérkőzés közben, ami egyenesen sokkolt a moziban ülő rajongókat.

Ivan Drago a filmben egy fiatal orosz bokszoló volt, aki könyörtelenül ment előre. Dolph Lundgren játszotta az orosz bajnokot, és szintén látványos, nagy izomzattal érkezett meg a forgatásokra, bár ez sportolóként nem jelentett neki nehézséget. Szomorúan hallotta a híreket a barátjáról, akiről soha nem fog megfeledkezni.

„Szomorúan hallottam a reggeli hírt. A világgal együtt nekem is hiányozni fog Carl. Nagyszerű színész, fantasztikus sportoló és jó barát volt. Sok különleges emléket őrzök Carlról, mind szakmai szinten, mind pedig személyesen. Apollo Creed-hez hasomlóan neki is megvolt az a különleges bája, ami mindig mosolyt csalt az ember arcára.”