Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,63 Ft
Euró
386,52 Ft
Font
450,58 Ft
Bitcoin
65,518 $

Január 25. óta nem tért haza egy 16 éves szegedi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

A fiatal lány január 25-én távozott otthonából, ám azóta sem tért haza, s életjelet sem adott magáról. A rendőrség most a lakosság segítségét kéri felkutatásában.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu felhívása szerint a Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Balogh Beatrix Edit eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 16 éves lány 2024. január 25-én szegedi lakóhelyére nem tért haza, azóta életjelet nem adott magáról. Balogh Beatrix Edit 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja középhosszú, szőkésbarna, szeme kék. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.