Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Várkonyi Andrea szerint tanítani kellene Mészáros Lőrinc érzelmi intelligenciáját

Várkonyi Andrea nagyon tiszteletteljesen és őszintén beszélt a férjéről, Mészáros Lőrincről, akit sokan másnak állítanak be, mint amilyen valójában.

...svg content...Fotó: Dr. Várkonyi Andrea, az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnöke megnyitó beszédet mond a Mészáros-csoport támogatásával 2020-ban létrejött High-Tech Suli program keretében szervezett szakmai konferencián Budapesten 2023. szeptember 28-án. A tantermen kívüli világgal és a munka világával is összeköti az oktatást a High-Tech Suli program. MTI/Balogh Zoltán
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Várkony Andrea nagyon boldog a férje mellett, és nem titok, hogy szerelmesek. Boldog házasságban élik az életüket, mindketten jó pár évet tagadhatnának le a korukból, ami saját maguknak is köszönhető, hiszen odafigyelnek a részletekre. Egyértelműen nagyon pozitív hatással van Lőrincre Andrea, és ez visszafelé is igaz.

Ilyen egy jól működő kapcsolat, házasság, ám nyilván az ő helyzetük egészen más, mint egy átlagemberé, mivel országosan ismertek. Számukra sokkal körülményesebb úgy elmenni sétálni a városban, vagy bárhová, hogy ne bámulják meg őket. Ez sajnálatos módon az ismertséggel jár, minden sztárnak, hírességnek, ismert embernek meg kell küzdenie ezzel, amit nehéz megszokni. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Számos pletyka, ferdítés és hazugság lát napvilágot a bulvármédiában, vagy önmagában a közösségi médiában. Andrea többek között azt is tisztázta, hogy a férje nem esett át gyomorszűkítő műtéten, gyomorgyűrűje sincs, illetve nem beteg. „Húszéveseket megszégyenítő a laboreredménye, heti háromszor edz, és minden étkezéskor a fele ételnek csak a felét eszi meg. Önszántából kezdett el fogyókúrázni nem sokkal azelőtt, hogy egymásba szerettünk.” – mesélte a Story-nak adott interjújában.

Andrea szerint a férjének jó ízlése van, és az öltözködése amiatt változott meg, mert lefogyott. Ami pedig a sajtóban látott ítélkezéseket illeti, Lőrinc teljesen más a való életben, mint amit állítanak róla. Ennek kapcsán beszélt az üzletember felesége arról is, hogy kevesen ismerik igazán Mészáros Lőrincet, akire nagyon büszke. Szerinte a rosszakarók egy teljesen más ember képét festették le a férje személyében, aki a valóságban nem létezik, mert ő nem olyan.

„Annak a Mészáros Lőrincnek egyszerűen nincs köze ahhoz az élő emberhez, aki a férjem, akinek az érzelmi intelligenciáját tanítani kéne, aki borzasztóan higgadt és bölcs, és akit szeretnek és tisztelnek a vele dolgozók. És tudjuk, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni.” – tudhattuk meg Andreától.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.