18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,760 $

Férje tesztrészeit rejtegette egy nő a hűtőszekrényükben

A 45 éves nőt azzal vádolják, hogy elrejtette férje holttestét, miután a rendőrök felfedezték az áldozat testréseit a hűtőben New Yorkban.

...svg content...Fotó: Illusztráció/Anastasija Puskas/Unsplash/Anastasija Puskas
Észak-Amerika

Takács Petra

Szerkesztő

A pénteken kiadott rendőrségi tájékoztatás szerint a New Yorkban élő nőt azzal vádolják, hogy elrejtette férje holttestét, aminek egyes részeit egy szimpla hűtőben tárolta. A sokat látott rendőrök is ledöbbenhettek, amikor egy fejet és más testrészeket fedeztek fel a nő lakásának hűtőszekrényében.

A 45 éves Heather Stines ellen szerdán emeltek vádat, két nappal azt követően, hogy házkutatást tartottak a brooklyni lakásban. A rendőrség több fekete zacskót talált a hűtőben és a fagyasztóban, amik testrészeket rejtettek. Több nyomozó is megjelent a helyszínen, amit lezártak, és minden érintett területről mintát vettek. Soron kívül Folytatódik az F1-es Monacói Nagydíj, kövesd élőben

A Huffpost azt írja, az orvosszakértők később ujjlenyomatok alapján azonosítani tudta a halott férfit. További részleteket egyelőre nem közöltek a meghökkentő ügyről, ami megrázta a környéken élőket. A nő akár életfogytiglani börtönt is kaphat a tettéért, bár egyelőre még azt sem tudni, hogyan halt meg a férfi, egyáltalán erőszakos módon vesztette-e életét.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.