Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Barta Sylvia rögtönzött divatbemutatót tartott két adás között (videó)

Barta Sylvia továbbra is pozitív, ugyanakkor nem lehet azt mondani, hogy odalenne az új esztendő első két hónapjáért.

...svg content...Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Valószínűleg sokan egyetértünk azzal, hogy január és a február hónap összességében semmiről nem szól. Két feleslegesnek tartott hónap, mert az ünnepek után következnek, rossz idő és hideg van, addig a március már a tavaszról szól, tovább maradt fent a nap, virágozni kezdenek a fák, és így tovább.

Megannyi jó dolog van a márciusban, és az azt követő hónapokban, egészen decemberig. Általában a november jelenti az első holtpontot, amikor már egyértelműen tovaszállt a jó idő, mert mostanában még az október is erős szokott lenni, nemhogy a szeptember, amit akár be is számolhatnánk a nyárba. Soron kívül Donáth Annát sokkolták a Robert Fico elleni merényletről megjelent kommentek

December pedig egyértelműen az ünnepi készülődésről szól, és ez most sem volt másképp. Barta Sylvia is egyetérthet ezekkel a gondolatokkal, aki szenzációs formában kezdhette meg a 2024-es évet. Egy olyan esztendő, ami ugyancsak aktív marad számára, és sokan reménykednek abban, hogy ott lesz a Dancing with the Stars új évadában.

Titkon mi is ezt reméljük, de addig még van pár hónap hátra, és Sylvia folytatja az edzéseket, rendkívül fitt, nemcsak a korához képest, hiszen sokkal inkább néz ki egy 40-es évei legelején járó nőnek. Imádjuk a pozitív energiáit, és azt, hogy mindig tud valami újat mutatni, akár megjelenésben is, mint legutóbb.

Slyvia sincs túlzottan oda a január és a február hónapért, sokkal inkább a tavaszt várja, ahonnan csak pár lépés a nyári szezon. „Ma esti tavaszváró ruhám… hajnalban még küzdöttem az ónos eső okozta jeges úton, aztán kisütött a nap és én optimistán tekintek a naptárra, hiszen nemsokára itt a tavasz! Egy kis divatbemutató két adás között…”

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.