Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Hajtóvadászat indult egy férfi ellen az USA-ban, aki nyolc emberrel végzett

Egy férfi vasárnap óta három helyszínen nyolc embert lőtt le és ölt meg Chicago külvárosában, és jelenleg is szabadlábon van.

...svg content...Fotó: Unsplash/Bruno Guerrero
Észak-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

Újabb horrorbűncselekmény történt az USA-ban, ezúttal Chicagóban, ahol a gyanú szerint két nap leforgása alatt egy férfi összesen nyolc emberrel végzett. A hatóságok azt állítják, egyelőre nem tudnak a gyilkosság indítékáról, de annyi bizonyos, hogy az elkövető ismerte az áldozatokat, akiket lelőtt. Az FBI is becsatlakozott a nyomozásba és a szökevényeket kereső munkacsoportjával segíti a helyi rendőrséget a gyanúsított felkutatásában.

Az áldozatokat vasárnap és hétfőn három különböző helyszínen találták meg. Az egyik megölt személyt még vasárnap találták meg Will megyében, az otthonában, míg a másik hét áldozatra Jolietben bukkantak rá. A sajtótájékoztatón az egyik rendőr elmondta, 29 éve dolgozik a rendőrségnél, de ilyen borzalmakat még ő sem látott a közel 30 esztendő alatt, mint amivel most szembesült. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Arról sincs információ, mióta lehettek halottak az áldozatok, ezt csak a boncolást követően tudják megállapítani. A hétfőn a házakban talált áldozatok mind családtagok voltak, és ugyan a gyilkos ismerte őket, azt a rendőrség egyelőre nem árulta el, volt-e közöttük rokoni kapcsolat. A New York Post megemlíti, a hatóságok megosztották a gyanúsított személy fényképét, illetve egy járműről készült fotókat is, ami egy Toyota Camry.

Rengeteg rendőr van jelenleg a gyilkos nyomában, aki veszélyes lehet. Egyelőre az sem biztos, hogy az államokban van, de a nap 24 órájában figyelik az utakat és már minden rendőr megkapta a gyilkosról készült fotót, hogy adott esetben azonosítani tudják, ha felbukkan valahol, akire várhatóan életfogytiglani börtönvár, és soha nem szabadulhat.

Az elmúlt időszakban számos tömeggyilkosság történt az USA-ban, és sokan azt várják, hogy Donald Trump visszatérésével a közbiztonság is javul, miután Joe Biden, jelenlegi amerikai elnök irányításával számos területen romlott a helyzet, többek között emiatt is rengeteg kritikát kap.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Orbán Viktor magyar miniszterelnök péntek reggel élő interjút ad a Kossuth Rádió vendégeként, minden bizonnyal a Robert Fico ellen elkövetett merénylet lesz az egyik fő téma.