Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,118 $

Kulcsjátékosát vetné be Haaland megszerzése érdekében a Real Madrid

A Real Madrid azt reméli, kulcsjátékosuk, Jude Bellingham segíthet egykori klubtársát és jó barátját, Erling Haalandot a Bernabeuba csalogatni a jövőben.

Erling Haaland, a Manchester City játékosa (b) és Kyle Walker, a Manchester City játékosa (j) a Manchester City és a Sheffield United angol Premier League labdarúgó-mérkőzés előtt kiállított trófeákat nézik Manchesterben, Nagy-Britanniában, 2023. december 30-án. EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

A spanyol klub szeretné leigazolni a Manchester City norvég gólvágóját, tudván, hogy egyik nagy álma egyszer Spanyolországban játszani. Bellingham és Haaland továbbra is jó barátok, miután még a Borussia Dortmundban együtt játszottak, amíg a támadót meg nem vásárolta 2022 nyarán a Manchester City.

A Mundo Deportivo és az SER értesüléseire írva most a The Sun ír arról, hogy a Madrid pont erre akar támaszkodni, hogy a norvégot Madridba csábítsák, úgy, ahogy azt Bellinghammel tették idény nyáron. A terv az, hogy a Manchester Cityt megkerülve, a játékos ügynökeinél kezdenek el megágyazni az átigazolásnak, hogy amint lehetőség nyílik rá, ők rajtoljanak az élről az aláírásáért. Soron kívül Lenyűgöző felvételeken a péntek esti égi tünemény, ami a Balatonnál is látszott

Haalandnak vannak elengedési záradékai a szerződésében, bár hogy ezek miben merülnek ki, arról semmilyen információ nem került nyilvánosságra, de a City azután helyezte el ezeket a szerződésben, hogy viszonylag olcsón, hatvanmillió euróért tudták megszerezni a Dortmundtól, amit azóta bőven megszolgált.

A Spanyolországból hallatszó hangok ellenére az előző szezonban triplázó csapat meg van győződve róla, hogy Haaland jól érzi magát Angliában, ahol szenzációsan indult a karrierje, ezért a következő hónapokban új szerződést adnának neki. Madridból ezt árgus szemekkel fogják figyelni, de addig van más célpontjuk is, újra nekifutnának ugyanis Kylian Mbappé megszerzésének.

Kitiltották a 6 év alatti gyerekeket egy eperföldről, sokan felháborodtak

30 év után vezették be ezt a szabályt.

Kétgólos hátrányból nyertek 3-2-re Messiék, Saurez megint betalált (videó)

Lionel Messi csapata jó formát mutat, és noha már két góllal vezetett ellenük az ellenfél a 32. percben, végül 3-2-re fordítottak.

Rekordszámú alkalmazást blokkolt a Google a Play Áruházban

2024-ben új szabályokat vezetett be a biztonsági kezdeményezése részeként a Google, amelyek értelmében jelentősen megnőtt az elutasított alkalmazások száma.