Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,964 $

L.L. Junior és szerelme elhagyták Dominikát, igazi kényelemben utaznak

A híres rapper és dalszövegíró mindent megtesz azért, hogy kényelmesen térjenek vissza Magyarországra Dominikáról.

...svg content...Fotó: Instagram/L.L.Junior
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

L.L. Junior nagyon régóta tagja a zeneiparnak, már gyerekként országosan ismert volt. Egyértelmű, hogy erre született, és sok más gyerektől eltérően felnőttként is sztár tud lenni, rengeteg sikerrel a háta mögött. Voltak csendesebb évei is, ám mindig talált magának új kihívásokat, amikre büszke lehet.

A magánéletében már kevésbé volt szerencsés, és egy tragédia az egész életére hatással van. Olyasvalami ez, amit nem lehet teljesen feldolgozni, és örökké bennünk lesz, ugyanakkor a jelenre és a jövőre is figyelnünk kell. Junior nagyon szereti az életet, az életét, azt, hogy ennyien kedvelik a dalait, és a munkásságát. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Igyekszik több lábon állni, üzletembernek is mondhatja magát, aki többek között egy igazán extra luxusautó tulajdonosa. Imádja az autókat, így nem meglepő, hogy álomautókat vezet, ugyanakkor számára is a család az első, illetve az, hogy a nagy hajtások végén ki tudjon kapcsolni, például a világ másik felén.

Így tett legutóbb is, amikor Dominikára utazott a kedvesével. Miután Curtis is ott volt a szigeten, adottá vált, hogy közösen ünnepeljenek, és meg is tették. Jól érezték magukat, és ezekben a napokban abszolúte fel tudtak töltődni egy kis nyári energiával, míg idehaza sajnos továbbra is a hideg, idő dominál.

Junior magasabb osztályon utazott el Dominikára a párjával, és visszafelé is ezt a kényelmet élvezhetik a hosszú úton. Igaz, 2,5 órás késéssel indult el a gépük, de a kényelem kárpótolhatja őket ezért. Kissé fáradtnak tűnnek, és rövidesen vissza kell rázódniuk a hazai ritmusba, ami egészen, más mint a dominikai.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.