Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,91 Ft
Euró
385,31 Ft
Font
448,79 Ft
Bitcoin
64,387 $

Alekosz exe elárulta, van-e köztük valami Kucsera Gáborral

Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon mi van most Varsányi Réka és Kucsera Gábor között, akik az Ázsia Expresszben ismerték meg egymást.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Alekosz és Réka már nem egy pár, bár korábban is inkább volt „speciális” a kapcsolatuk, majd az Ázsia Expressz ideje alatt döbbent rá az édesanya, hogy neki ebből elég, ebben a formában biztosan nem folytatja a ValóVilág egykori győztesével. Ott, azon a ponton gyakorlatilag véget ért a románc közöttük, Réka lezárta a dolgot.

Alekosz ledöbbent, mást várt, és eléggé maga alatt volt, ami majdnem a kiesésükbe került. Végül csak a döntő előtt pottyantak ki, és egyáltalán nem voltak csalódottak, Alekosz nagyon szép szavakat fogalmazott meg Rékáról. Ugyanakkor már számára is a múlt a korábbi társa, aki kapcsán azt találgatják az emberek, vajon mi van közte és Kucsera Gábor között, aki odahaza látogatta meg Rékát, miközben kártyázott a gyermekeivel. Soron kívül Életveszélyes állapotban van Robert Fico, mentőhelikopterrel szállították kórházba

„Nincsen semmi olyan jellegű közöttünk. Igazából ez egy barátság, és szeretném is, ha hosszú távon tudnánk ápolni, mert szerintem azonos az értékrendünk, meg a gondolkodásunk, szeretek Kucsival beszélgetni.” – tette egyértelművé Réka a Mokkának adott interjújában, szó sincs arról, hogy alakulna valami közöttük.

Réka elismeri, az esetek többségében látni példát arra, hogy férfi és nő között nem működik a barátság. „Azon is múlik szerintem, hogy milyen helyzetben kötődik össze két ember. Mi nekünk, amikor az Ázsia Expresszben a közös napon együtt voltunk, akkor annyira emberileg találtunk egymásra.”

„Nem volt ebben hátsó szándék, és szerintem ez a kapcsolódás tette lehetővé azt, hogy ez egy barátsággá tudja kinőni magát ez a dolog. Eddig csak beszélgettünk, meg figyelemmel kísérjük egymás életét, és most, hosszú idő után végre össze tudtunk hozni egy találkozót, és örültem neki nagyon, a gyerekek is.”