Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,91 Ft
Euró
385,42 Ft
Font
451,13 Ft
Bitcoin
70,095 $

Hivatalos: már nem José Mourinho az AS Roma edzője

Az AS Roma hivatalosan is bejelentette, hogy már nem José Mourinho a klub edzője, ami valahol várható is volt.

...svg content...Fotó: EPA/ANGELO CARCONI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Annak ellenére, hogy Mourinho már a portugál válogatott edzője lehetne, illetve a hírek szerint a PSG, a Chelsea és más topklubok is megkeresték, Rómában maradt, mert szereti a klubot, a várost és a szurkolókat. Ebben a szezonban azonban nagyon nem jött ki a lépés a portugál sztármenedzsernek, akinek ismét idő előtt kellett távoznia.

Az utóbb időben nem látni a régi sikereket Mourinho neve mellett, aki többek között egy szaúdi álomajánlatra is nemet mondott, ám most, hogy ismét szabadúszóvá vált, adott lehet a lehetőség a közel-keleti munkára. Az elmúlt években a Manchester United és a Tottenham is szerződést bontott Mourinho-val, amit legutóbb a Roma tett meg. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Még 2021 májusában jelentették be Rómában, mint a klub történetének 60. edzőjét. Azóta Konferencia-ligát nyert a csapattal, míg az Európa-liga fináléjában kikaptak, ami nagy szívfájdalma volt a portugálnak, és az egész klubnak. Attól a ponttól kezdve megtört valami, és jelenleg is rosszul állnak a bajnokságban, lassan a TOP-10-bő is kicsúszhatnak.

Az AC Millan elleni vereség már nem fért bele a vezetőségnél, és bejelentették, hogy elválnak egymás útjaik. Köszönetet mondtak a portugálnak, és hozzátették, mindig nagyszerű emlékeik lesznek vele kapcsolatban, de most úgy érzik, a klub érdekeit szem előtt tartva azonnali változásra van szükség. „A legjobbakat kívánjuk Josénak és stábjának a jövőre nézve.”

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy Mourinho stábja sem maradhat a csapatnál, ahol hamarosan újabb bejelentéssel érkeznek az új technikai stáb kinevezése miatt. A menesztett menedzser egyelőre nem nyilatkozott a távozása kapcsán, de rövidesen erre is sor kerülhet, és nem kizárt, hogy heteken belül kinevezik egy másik csapatnál.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.