Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

Döbbenetesen vonzó volt a színpadon Christina Aguilera (fotók, videó)

Christina Aguilera még mindig az egyik legvonzóbb világsztár a színpadon, és olyan show-t csinál, hogy bármikor zavarba jön tőle az ember.

...svg content...Fotó: Instagram/Christina Aguilera
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan még mindig arra a fiatal Christina Aguilera-ra emlékeznek, aki egyszerre volt vad és törékeny. Azóta rengeteget változott az énekesnő megjelenése, karaktere, aminek sokan örülnek, míg mások a „régi” Tinát jobban szerették. Nézőpont kérdése, de az is világos, hogy az ember nem nézhet ki ugyanúgy, és a korszakok is változnak.

Mi azok táborát erősítjük, akik szerint Christina Aguilera a 20-as és a 30-as éveiben is nagyon jó nő volt, akárcsak most. Nem teszünk igazán különbséget, egyszerűen csak arról van szó, hogy a világsztár más irányt követ, és összességében vonzóbb, mint eddig bármikor, nagyon látványos vonalakat hozott össze magán. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Ugyanakkor ez is csak egy szubjektív vélemény, nem több, mindig fontosabb, hogy az illető hogyan érzi magát a bőrében. Nem lehet azt mondani, hogy Christina Aguilera ne érezné jól magát a bőrében, mert minden egyes pillanatban azt látni, hogy önmaga, tele önbizalommal és mindig tudja, hogy mit szeretne az élettől.

Ezrével kapja a bókoló üzeneteket, sokan szeretnének vele randizni, akár a fiatalabb generáció is. Egyre nagyobb trend, hogy a fiatal férfiak az idősebb nőkhöz vonzódnak, már csak a megmagyarázhatatlan energiák miatt is, aminek nyilván megvan a maga veszélye, mert a legtöbb esetben egy 20-as éveiben járó férfi messze nincs azon a szinten, mint például egy érett, intelligens 40-es nő.

Christina decemberben ünnepelte a 43. születésnapját, de nem sokan lennének, akik helyesen tippelnék meg a korát. Ha nem tudnánk, hogy 43 éves, valószínűleg inkább mondtunk volna azt, hogy a 30-as évei közepén, vagy annak első felében jár. A színpadon pedig továbbra is az egyik legvadítóbb világsztár, ehhez kétség sem férhet.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .