Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,91 Ft
Euró
385,22 Ft
Font
451,05 Ft
Bitcoin
69,824 $

Így nullázta le a Milán a Romát, Mourinho egyre nagyobb bajban van (videó)

José Mourinho joggal féltheti az állását, mert az irányítása alatt az AS Roma süllyedőben van, legutóbb az AC Milan győzte le őket magabiztosan.

...svg content...Fotó: EPA/ETTORE FERRARI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mourinho igen komoly ajánlatokat utasított vissza a Roma miatt, noha az olasz csapat anyagi forrásai nem teszik lehetővé, hogy a bajnoki címért harcolhassanak. A portugál sztáredző azonban imád Rómában dolgozni, szereti a Seria A-t, így több között hazája nemzeti csapatát sem vette át, és egy álomszerű szaúdi ajánlatot szintén visszautasított.

A korábbi hírek szerint a PSG is szívesen alkalmazta volna, akikkel újra Bajnokok Ligáját nyerhetne. Sőt, az az opció is felvetődött, hogy megint átvegye a Chelsea irányítását, de állítólag erre a megkeresésre sem reagált pozitívan. Most azonban ott tartunk, hogy a rómaiak rendkívül gyengén állnak a bajnokságban, mintha elfogyott volna a Mourinho-hatás. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

A legutóbbi vereség után a Roma már csak a 9. helyen áll 29 ponttal a 28 pontos Torino előtt. Az Inter közben 51 ponttal vezeti a bajnokságot, míg a Juventus úgy számol 46 pontot, hogy egy meccsel kevesebbet játszott. Ezek jelentős differenciák, bár még mindig lehet esélye arra a Romának, hogy odaérjenek valamelyik kupaindulást érő helyre, mert szoros a mezőny, mindössze 5 pontra vannak a BL-indulást jelentő negyedik pozíciótól.

Legutóbb az AC Milan otthonában kapott ki a csapat, Adli már a 11. percben vezetéshez jutotta a milánói gárdát, majd Giroud az 56. percben megduplázta az előnyt. Ugyan Paredes a 69. percben szépített büntetőből, a lefújás előtti percekben Hernández bombagólja végérvényesen eldöntötte a 3 pont sorsát.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.