Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Csercseszov nem fogta vissza magát, csípős megszólalással illette a Ferencvárost

A Fradi korábbi vezetőedzője nem rejtette véka alá véleményét, nyilvánosan tett egy csípős megjegyzést.

...svg content...Fotó: MTI/Bús Csaba
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az M4 Sport beszámolója szerint Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros korábbi vezetőedzője nem rejtette véka alá véleményét egykori klubja kapcsán, mely bár még mindig rekordbajnok, amióta Dejan Sztankovics az edző, látványosan változó teljesítményt nyújt a pályán.

A szerb edző irányításával hullámzó a csapat teljesítménye: a Fradi az OTP Bank Ligában a Paks mögött a másodikként vág bele a szezon második felébe, noha a Konferencia-ligát veretlenül zárta. A ligából a Fradi a második helyen jutott tovább, a nyolcaddöntőben pedig az Olympiakosz ellen lép pályára. Csercseszov a Fradi teljesítménye kapcsán úgy fogalmazott: Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

„Nem nézek meccseket, de néha megnézem a magyar bajnokság állását. A Ferencváros a második helyen ment a téli szünetre. 2022-ben, velünk még első volt, úgy emlékszem, vagy tízpontos előnnyel a legközelebbi üldöző előtt. Olyan rossz munkát csak nem végeztünk akkor Budapesten… Ugyanakkor az is világos, hogy voltak hibák és vereségek. A Bajnokok Ligája selejtezőjében, a feröeri Klaksvik elleni kiábrándító hazai zakó vezetett a távozásomhoz. De ilyen egy edző sorsa: tegnap még a csúcson vagy, holnap pedig már ki is rúghatnak.”

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.