Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Elmarad a bolgár-magyar labdarúgó Eb-pótselejtező

Elmarad a március 26-ra tervezett szófiai bolgár-magyar labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező, mivel a helyi parlament pénteken vészhelyzetet hirdetett a koronavírus-járvány terjedése miatt.

Sport

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint a Bolgár Egészségügyi Minisztérium és a Nemzeti Krízisközpont március 29-ig megtiltotta minden tömegrendezvény, kulturális-, szórakoztató- és sportesemény megrendezését. Ennek értelmében a bolgár és a magyar válogatott mérkőzését sem rendezik meg

Az MLSZ jelezte, így Marco Rossi szövetségi kapitány hétfőre tervezett kerethirdetése is elmarad. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A bolgár-magyar párharc győztese öt nappal később az izlandi-román meccs győztesét fogadta volna az Eb-részvételért.

Az idei Európa-bajnokságra június 12. és július 12. között kerül sor 12 városban, köztük Budapesten a Puskás Arénában, ahol három csoportmérkőzés mellett egy nyolcaddöntőt rendeznének. Az európai szövetség (UEFA) jövő kedden – videokonferencia keretében – tanácskozik arról, miként folytatódjanak a szinte egész Európában leállt nemzeti bajnokságok, illetve nemzetközi versenysorozatok, de médiaértesülések szerint a kontinensviadal megrendezése is téma lesz.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.